[Zabawa] NFS Most Wanted - twój smochód
Ja jeszcze nie przeszedłem całej gry więc nie wszystkie bajery mam odblokowane więc mój samochód narazie wygląda tak:
Czekam na wasze.
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Z tego co wiem to tego auta nie da się tuningować (oprócz zmiany koloru)Simek pisze:Przeszedłem całą grę więc moja bryka to BMW M3GTR. Nie tuningowałem jej więc wygląda tak jak na obrazku:
Wiem, że nie są jakies super, ale mi się bardzo podoboją - trudno znaleźć drugi samochód z tak ciekawymi felgami.grzecho pisze:te felgi nie są za ciekawe
no i właśnie po to showroom, żeby ludzie sie dowiedzieli jak innym sie podoba jego auto...welll1 pisze:Po co oceniać coś co każdemu się spodoba inaczej Ty dasz 6 ja dam 3 kto inny wymysli cos innego. Każdy ma swój gust. Jak chłopak zrobił sobie furę to ona mu się podoba i propozycje zeby zmienił to to i tamto i najlepiej inny model autka wybrał jest bez sensu. Wtedy dasz mu 10 ale to juz nie jest jego styl. Na tym polega urok tuningu samochodów, że każdy wygląda oryginalnie i ma się podobać głównie właścicielowi.
P.S Parę dni temu odinstalowałem Carbona
Jak wyjdzie nowy NFS to wkleję moją furę na 100 % Nissan Skyline
grzecho pisze:no i właśnie po to showroom, żeby ludzie sie dowiedzieli jak innym sie podoba jego auto...welll1 pisze:Po co oceniać coś co każdemu się spodoba inaczej Ty dasz 6 ja dam 3 kto inny wymysli cos innego. Każdy ma swój gust. Jak chłopak zrobił sobie furę to ona mu się podoba i propozycje zeby zmienił to to i tamto i najlepiej inny model autka wybrał jest bez sensu. Wtedy dasz mu 10 ale to juz nie jest jego styl. Na tym polega urok tuningu samochodów, że każdy wygląda oryginalnie i ma się podobać głównie właścicielowi.
P.S Parę dni temu odinstalowałem Carbona
Jak wyjdzie nowy NFS to wkleję moją furę na 100 % Nissan Skyline