Lost Planet - pomniejszający sie pasek zdrowia.

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 5 sie 2007, 11:36

Lost Planet - pomniejszający sie pasek zdrowia.

Witam. Mam taki problem z Lost Planet. Jest to w misji na początku, zaraz po tym jak walcze z Green Eye. Potem jestem przy jakiejś bazie, a obok stoi uszkodzony "mech". Wsiadam do niego. Zabijam kilka stworów, potem przed takim wielkim budynkiem wyskakuje "coś" większego, kasuje to. Wychodze z mecha i zaczyna mi uciekać życie. Wchodze do tego budynku...tam jest to takie coś co rodzi potwory....walcze z nimi, ale nie daje ray bo pasek życia szybko ucieka i zgon...jak temu zaradzić ??

<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 5 sie 2007, 11:46

Re: Lost Planet - pomniejszający sie pasek zdrowia.

Nie grałem w tą grę, ale może chodzi o brak telnu (jak to było np. w Preyu czy Doomie)
Poradnik: Gry Online (na RS bo nie miałem czasu upnąć gdzie indziej)

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/30352553/PGO-Lost.Planet.Extreme.Condition.by.rafiziom-WHF.pdf
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 5 sie 2007, 13:09

Iwan pisze:Nie grałem w tą grę, ale może chodzi o brak telnu (jak to było np. w Preyu czy Doomie)
Lost Planet działa to podobnej zasadzie, tylko bohater traci energię z powodu zimna - regeneruje się ją zabijając Akrid. Zmusza to gracz do ciągłej walki dzięki czemu nie ma czasu na zastanowienie - akcja w tej grze toczy się bardzo szybko.
Ostatnio zmieniony 5 sie 2007, 13:10 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

Perszyng

Post autor: Perszyng » 5 sie 2007, 21:32

jakub1991, musisz zbierac taki pomaranczowy plyn ktory wyskakuje z zabitych wrogow,on ci laduje termal energi dzieki ktotej odradza ci sie zycze i utrzymujesz cieplo. Ile tego masz mozesz zobaczyc pod paskiem zdrowia, to sa te liczby, ktore caly czas uciekaja,jesli dojdzie do zera to zycie zaczyna ci uciekac.
Ostatnio zmieniony 5 sie 2007, 21:34 przez Perszyng, łącznie zmieniany 2 razy.