Prośba o wykonanie misji w Vice City
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Witam, mam prośbę, nie mogę przejść misji w gta vice city. Jest to misja A, latasz małym helikopterem i przenosisz bomby. Bardzo bym prosił aby ktoś przeszedł mi tą misję, ale tylko to i nic więcej. Mój Save znajduje się Tutaj
Ostatnio zmieniony 7 sie 2007, 11:03 przez szpon, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Prośba o wykonanie misji w Vice City
Zobacz może najpierw do poniższego tematu:
Są tam linki, np: do poradników, w którym możesz znaleźć kilka wskazówek na temat owej misji...
P.S. - nie, że uznaje siebie za dobrego, ale ja tę misje przeszdłem za drugim razem i z dużym zapasem czasu (20 sekund). Jest trudna, ale jak dobrze się ustawi klawiszologie i obmyśli jak najkrótszą trasę to przejdzie się ją bez problemu...
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/forum/topics31/problem-z-misja-w-gta-vice-city-vt12964.htm
P.S. - nie, że uznaje siebie za dobrego, ale ja tę misje przeszdłem za drugim razem i z dużym zapasem czasu (20 sekund). Jest trudna, ale jak dobrze się ustawi klawiszologie i obmyśli jak najkrótszą trasę to przejdzie się ją bez problemu...
Ostatnio zmieniony 7 sie 2007, 11:25 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Re: Prośba o wykonanie misji w Vice City
ok przeszedłem już tą misję samodzielnie hehe
Ostatnio zmieniony 7 sie 2007, 11:48 przez szpon, łącznie zmieniany 1 raz.