[Poszukuje] Gry W ktorej jezdzi sie Formułą F1
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Mam problem.Zwykle nie interesowalem sie formula 1,a teraz cos mnie tknelo i chcialbym znale<font color=red><b>ź</b></font>ć jakas jedna z nowszych gier o Formule 1.Przejzalem neta i znalazlem same stare gry.Jezeli wiecie jakies sa tytuly takich gier prosze o pomoc.
Re: [Poszukuje] Gry W ktorej jezdzi sie Formułą F1
Proszę - znalzłem ich kilka:
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/forum/topics10/wasze-opinie-najlepsza-gra-o-wyscigach-f1-vt12985.htm?highlight=wy%B6cigi
Ta emotoikonka ma tylko znaczenie symboliczne [metaforyczne] (jak wszystkie inne) i nie należy jej brać sobie do serca...maciek120 pisze:czy ta emotikonka IDIOTA to do mnie??
Ostatnio zmieniony 11 sie 2007, 20:10 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 5 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Dzieki mam tylko jedno pytanko... czy ta emotikonka IDIOTA to do mnie??
No chyba nie do Świętego Mikołajamaciek120 pisze:Dzieki mam tylko jedno pytanko... czy ta emotikonka IDIOTA to do mnie??
Przepraszam za ot ale nie mogłem się powstrzymać
Ja czasami gram w F1 Challenge 2002. Slyszalem takze o F1 2007 ale nie wiem gdzie mozna ja dostac.
Ja mam grę F1 2007 KRC, z poprawionymi składami i teamami i z ulepszoną grafą.
Jeśli chcesz to powiem ci gdzie to dostać.
Pisz na PW.
Jeśli chcesz to powiem ci gdzie to dostać.
Pisz na PW.
Semper in altum
Nie ma zbytnio lepszej gry niż wyżej wymienione F1 Challenge 2007 i F1 2007 KRC. Ja jeszcze poszukałem i znalazłem nazwę Formula One 6. Nie znam się na tego typu grach więc nie wiem czy jest to to samo. Ale nazwy już masz. Teraz to albo do sklepu albo....
Bo byś nie chciał by pisać na PW.
No innego wyjścia niż sciągnięcie z neta nie ma.bartekmp pisze:Jeśli chcesz to powiem ci gdzie to dostać.
Bo byś nie chciał by pisać na PW.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2007, 08:17 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja podam linka do forum, w którym możemy zostać rajdowcem, jest tam wszystko opisane co i jak, można zostać kierowca teamu, jeśli jesteś dobry, warunek trzeba przejechać pierwszy test w mniej niż 14 min - też myślałem że to łatwe
Dobrych czasów życzę
Kod: Zaznacz cały
http://www.willa.pl/OWC/FORUM2/viewforum.php?f=40&sid=34070eb290ab06b1c2afdbd656a9b5d6