[Problem] Z dzwiekiem w grze GTA San Andreas

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 17 sie 2007, 12:28

[Problem] Z dzwiekiem w grze GTA San Andreas

Mam taki oto problem.Gdy jade autem praktycznie silnika w ogole nie sluchac pisk opon jest gdzies w dalekiej głebi. ALE... jak wezme widok od przodu samochodu to wszystko jest ok.Z radiem nie ma problemu tylko z tym dzwiekiem auta ale dziwne ze jak dam ten widok od przodu auta to wszystko jest w porzadku :kwasny:Nawet glos CJ jak cos mowi na ulicy do kogos tez jest w dalekiej głebi. Kiedys tak na innej karcie dzwiekowej nie bylo ale tamta juz nie dziala wiec kupilem taka:Creative SB PCI128(ensoniqES1317)Sound Card. Czy jest na to jakas rada?? Prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2007, 12:39 przez maciek120, łącznie zmieniany 2 razy.

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 17 sie 2007, 12:33

Re: [Problem] Z dzwiekiem w grze GTA San Andreas

Zaistaluj tego patcha:

Kod: Zaznacz cały

http://www.gta-c.com.pl/downloads.php?cat_id=8&info_id=58
Usunięto błąd przez który podczas deszczu nie było słychać nic prócz radia oraz naprawiono inne drobne problemy z dźwiękiem
Aha - nie żebym coś sugerował: :rotfl:
A i jeszcze jedna ważna informacja odnośnie osób, które posiadają piracką wersję gry, patch ten na tak owej wersji nie zadziała, więc patch jest dedykowany jedynie do osób z oryginalną wersją gry!!
Ostatnio zmieniony 17 sie 2007, 13:49 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 5 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 17 sie 2007, 16:59

MATchlesS pisze:A i jeszcze jedna ważna informacja odnośnie osób, które posiadają piracką wersję gry, patch ten na tak owej wersji nie zadziała, więc patch jest dedykowany jedynie do osób z oryginalną wersją gry!!
Wystarczy odrobina pomyślunku i na pirata bez problemu wgramy owego patcha :] Sposób ten działa w większości gier, mnie jak na razie trick zawiódł jeden raz.... przy próbie wgrania patcha do Flatouta 2 :]
<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 17 sie 2007, 17:03

Juz sobie poradzilem wystarczylo zmienic przyspieszenie sprzetowe.Ale patch i tak by sie przydal.