[szukam] Spolszczenie Project IGI

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

tolo16

Post autor: tolo16 » 30 sie 2007, 18:19

[szukam] Spolszczenie Project IGI

Czy ma ktoś spolszczenie do Project IGI?... Bo to co jest na tej stronce to jest do kitu :/... Nie ma polskich znaków, a zamiast tego są jakieś dziwne znaczki :/... Ma ktoś takie spolszczenie, które nie posiada takich babolów?... Albo czy ma ktoś link do niego? Z góry thx :)

<<

Simek

Post autor: Simek » 30 sie 2007, 18:30

Re: [szukam] Spolszczenie Project IGI

Ja znalazłem takie:
[ciach!] - nie podawaj niesprawdzonych linków!
Nie testowałem :P
Ostatnio zmieniony 31 sie 2007, 12:49 przez Simek, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

tolo16

Post autor: tolo16 » 30 sie 2007, 22:20

To spolszczenie jest identyczne jak to co miałem :/... Czyli z tymi babolami :/... Ale dzięki za to, że poświęciłeś czas na szukaniu :) Pozdrawiam :)... A tak <font color=red><b>w ogóle</b></font> to czy mógł by mi ktoś powiedzieć jakiego programu używaliście do zrobienia tego spolszczenia? (Tu się odnosze do ludzi z Portal24h)... No chyba, że ktoś wie jak otworzyć te pliki z rozszerzeniem .Res, bo Restoratorem się nie da :/... Notatnikiem też się nie da rady :/... Bo jak bym wiedział to mógł bym spróbować zrobić to spolszczenie :)
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 31 sie 2007, 07:19

tolo16 pisze:A tak w ogóle to czy mógł by mi ktoś powiedzieć jakiego programu używaliście do zrobienia tego spolszczenia? (Tu się odnosze do ludzi z Portal24h)
Tu się nie robi spolszczeń ;) My tylko zamieszczamy tu gotowe polonizacje, czy to wyciągnięte z polskiej wersji czy to amatorsko przetłumaczone.
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 31 sie 2007, 10:20

tolo16 pisze:A tak w ogóle to czy mógł by mi ktoś powiedzieć jakiego programu używaliście do zrobienia tego spolszczenia? (Tu się odnosze do ludzi z Portal24h)... No chyba, że ktoś wie jak otworzyć te pliki z rozszerzeniem .Res, bo Restoratorem się nie da :/ ... Notatnikiem też się nie da rady :/ ... Bo jak bym wiedział to mógł bym spróbować zrobić to spolszczenie :)
U góry tego działu jest przyklejony temat:

Kod: Zaznacz cały

http://www.portal24h.pl/forum/topics8/instrukcja-jak-robic-spolszczenia-uniwersalna-vt38.htm
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

Filip92

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Filip92 » 31 sie 2007, 11:06

Proszę spolszczenie. Według mnie nie ma żadnych babloli bo sam z niego korzystałem i według mnie jest świetne.
http://files.filefront.com/Project+IGI+ ... einfo.html
Myślę, że pomogłem :D
MSI K8T Neo2 AMD Athlon64 4000+ 2,4 Geforce 7600GS 256/128 2Gb DRR GodRam

Telefon: SE K550i
<<

tolo16

Post autor: tolo16 » 31 sie 2007, 11:30

Wielkie dzięki :D O takie spolszczenie mi chodziło :D Bez żadnych błędów z czcionką i <font color=red><b>w ogóle</b></font> :D Wielkie dzięki stary :D Pozdrawiam.