[szukam] Spolszczenie Project IGI
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Czy ma ktoś spolszczenie do Project IGI?... Bo to co jest na tej stronce to jest do kitu ... Nie ma polskich znaków, a zamiast tego są jakieś dziwne znaczki ... Ma ktoś takie spolszczenie, które nie posiada takich babolów?... Albo czy ma ktoś link do niego? Z góry thx
Re: [szukam] Spolszczenie Project IGI
Ja znalazłem takie:
[ciach!] - nie podawaj niesprawdzonych linków!
Nie testowałem
[ciach!] - nie podawaj niesprawdzonych linków!
Nie testowałem
Ostatnio zmieniony 31 sie 2007, 12:49 przez Simek, łącznie zmieniany 1 raz.
To spolszczenie jest identyczne jak to co miałem ... Czyli z tymi babolami ... Ale dzięki za to, że poświęciłeś czas na szukaniu Pozdrawiam ... A tak <font color=red><b>w ogóle</b></font> to czy mógł by mi ktoś powiedzieć jakiego programu używaliście do zrobienia tego spolszczenia? (Tu się odnosze do ludzi z Portal24h)... No chyba, że ktoś wie jak otworzyć te pliki z rozszerzeniem .Res, bo Restoratorem się nie da ... Notatnikiem też się nie da rady ... Bo jak bym wiedział to mógł bym spróbować zrobić to spolszczenie
Tu się nie robi spolszczeń My tylko zamieszczamy tu gotowe polonizacje, czy to wyciągnięte z polskiej wersji czy to amatorsko przetłumaczone.tolo16 pisze:A tak w ogóle to czy mógł by mi ktoś powiedzieć jakiego programu używaliście do zrobienia tego spolszczenia? (Tu się odnosze do ludzi z Portal24h)
U góry tego działu jest przyklejony temat:tolo16 pisze:A tak w ogóle to czy mógł by mi ktoś powiedzieć jakiego programu używaliście do zrobienia tego spolszczenia? (Tu się odnosze do ludzi z Portal24h)... No chyba, że ktoś wie jak otworzyć te pliki z rozszerzeniem .Res, bo Restoratorem się nie da ... Notatnikiem też się nie da rady ... Bo jak bym wiedział to mógł bym spróbować zrobić to spolszczenie
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/forum/topics8/instrukcja-jak-robic-spolszczenia-uniwersalna-vt38.htm
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Proszę spolszczenie. Według mnie nie ma żadnych babloli bo sam z niego korzystałem i według mnie jest świetne.
http://files.filefront.com/Project+IGI+ ... einfo.html
Myślę, że pomogłem
http://files.filefront.com/Project+IGI+ ... einfo.html
Myślę, że pomogłem
MSI K8T Neo2 AMD Athlon64 4000+ 2,4 Geforce 7600GS 256/128 2Gb DRR GodRam
Telefon: SE K550i
Telefon: SE K550i
Wielkie dzięki O takie spolszczenie mi chodziło Bez żadnych błędów z czcionką i <font color=red><b>w ogóle</b></font> Wielkie dzięki stary Pozdrawiam.