[szukam] spolszczenie Ride Carnival Tycoon
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
witam od kilku dni szukam do Ride Carnival Tycoon spolszczenia. może ktos z was ma?
Re: [szukam] spolszczenie Ride Carnival Tycoon
Gra jest w angielskiej wersji językowej a poza tym premiera na świecie była 17 lipca 2007(według Gry-Online)
co chcesz przez to powiedziec?? Że nikt się nie wyrobił?? A ja bym bardzo prosił jednak bo może juz jest bo dostałem tą gre na urodziny a malo z niej kumam...premiera na świecie była 17 lipca 2007
czy ty nie rozumiesz że nie ma spolszczenia? I nawet nikt narazie nie ma go w planach! a po trzecie ja mam spolszczenie oto link :
Po czwarte z jakiego sklepu dostałeś tą grę? lepiej się przyznaj że ją ściągnąłeś bo my nie wierzymy w ciotki i wujkow z angli !
Kod: Zaznacz cały
www.google.pl
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2007, 22:50 przez stachu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak miło Stachu, że zrażasz nowych userów do zadawania pytań na forum Grzeczniej się nie da, tylko trzeba od razu atakować??? Nie sądze aby to zachęciło chłopaka do napisania jakiegoś jeszcze posta...
Ale jeśli mowi mu się że nie ma WOGOLE w polsce planu wydania no to koniec tematu...
Ale może znajdzie się taka inteligenta i chętna osoba która zrobi amatorskie spolszczenie?
Od tego są najpierw gógle a on nie pisał nic że szukał!
wiecie co zamknijcie temat bo robi się OT
wiecie co zamknijcie temat bo robi się OT