[Pytanie] Czy można grać bez pada w Devil May Cry 3 na PC
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Re: [Pytanie] Czy można grać bez pada w Devil May Cry 3 na PC
Podobno na klawie mozna grac, co prawda mniej wygodnie niz na padzie, ale mozna sie przyzwyczaic. Jest jeszcze jeden problem co do klawy z tego co wiem nie ma mozliwosci zmiany oblozenia klawiszy.
Grać na klawiaturze oczywiście można, tylko jest to dość niewygodne - trzeba opanować około 12 klawiszy. Najprzyjemniej gra sie na joypadzie, ale jak się przyzwyczaisz do klawiatury, powinieneś bez problemu przejść grę...
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2007, 14:11 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Da się grać na klawiaturze, jak miałem tą grę to nawet klawisze dało sie dostosowac, jak tylko mi się podobało. Da się przyzwyczaic choc przyznam ze gra jest czystko konsolowa i to widać
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2007, 15:58 przez welll1, łącznie zmieniany 1 raz.
Da sie grac na klawiaturze. Osobiscie lepiej mi sie wlansie na klawiarturze gralo niz na padzie. Nie ma mozliwosci definiowania klawiszy. Jednak wszystko jest bardzo fajnie rozmieszczone na klawiaturze i opanujesz to w przeciagu 3 min
W 1968 wystarczyla moc obliczeniowa 2 C-64 aby poslac rakiete na ksiezyc.
W 2007 potrzeba sily obliczeniowej Pentium IV 3GHz aby odpalic Windows Vista
...cos poszlo nie tak.
W 2007 potrzeba sily obliczeniowej Pentium IV 3GHz aby odpalic Windows Vista
...cos poszlo nie tak.