[Problem] Max Payne 2, problem z przejściem

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

Nati_86

Post autor: Nati_86 » 19 wrz 2007, 18:58

[Problem] Max Payne 2, problem z przejściem

Potrzebuje pomocy, zaciełam sie na pewnym etapie gry i nie wiem co robić. Jestem przy częsci 1 Maxa Payna 2. Obecnie gra toczy sie w jego mieszkaniu kiedy to Max słyszy padajace na ulicy strzaly. wychodzi ze swojego mieszkania i widzi uciekajaca kobiete w kierunku drzwi wyjsciowych z budynku. Nastepnie udaje sie do mieszkania sasiadki, ktora zabija intruza, daje mu ona bron ktora trzyma w szafie i dalej nie wiem co amm zrobic. Wszystkie drzwi sie zamykaja, poza tymi do mieszkania Maxa. Czy ktoś może mi podpowiedziec co mam dalej robic ;/ Bardzo proszę!
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2007, 19:00 przez Nati_86, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 19 wrz 2007, 19:28

Re: [Problem] Max Payne 2, problem z przejściem

Poradnik z Gry-Online :) Jeśli Ci nie pomoże, to zainstaluję gierkę i powiem co masz zrobić :) Ale wydaje mi się (nie wiem czy dobrze kojarzę) że w oknie w budynku naprzeciwko był snajper którego było trzeba zabić.

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/50492649/Max_Payne_2.Pdf
<<

Nati_86

Post autor: Nati_86 » 19 wrz 2007, 19:37

Udaje mi sie zabic snajpera, tylko nadal nie wiem jak sie wydostac z tego pietra i budynku. Gdzies wyczytałam ze trzeba skakac po parapetach a ja caly czas spadam w dol i gine ;/

Dziekuje za poradnik :)
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2007, 19:38 przez Nati_86, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 19 wrz 2007, 19:47

Jak się nie myle tam jest takie okno wychodzisz przez nie i musisz przeskoczyć na drugą stronę, no to weź rozbiek włącz spowalniacz i powinien przeskoczyc :)
Obrazek
<<

Nati_86

Post autor: Nati_86 » 19 wrz 2007, 20:02

Dziękuje za radę, spróbuję tak właśnie zrobić. Chociaż przy moich zdolnościach to się pewnie sporo na męczę :D