[Rada] gra Driv3r
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Re: [Rada] gra Driv3r
wielka kupa. Miałaby być hitem okazała sie shi***. Grafika jest jak z 2003 roku, gorsza od GTA Vice City. Fizyka do bani, a klawiszologia poryta. 30 minut meczyłem się by opanowac klawiszologie która jest porozmieszczana po całej klawiaturze,w dodatku do chodzenia i jeżdżenia służą inne zupełnie klawisze Dodam że miesiac po premierze ze 100 złotych spadła do 50 złotych co mówi samo za sibie.
A fizyka jazdy jest bez sensu. Jadac bardzo wolno wpadasz w ślizgi na zakreci. Nie mogłem przejsć 3 misji gdy pierwszy raz wsiadałeś w samochód bo miałeś kogoś ścigać co jechał speedem na maksa. a gdy jechałem tez na maksa to ciagle ladowałem na słupie.
gra to wIELKA PORAŻKA !!!!! NIE KUPUJ
A fizyka jazdy jest bez sensu. Jadac bardzo wolno wpadasz w ślizgi na zakreci. Nie mogłem przejsć 3 misji gdy pierwszy raz wsiadałeś w samochód bo miałeś kogoś ścigać co jechał speedem na maksa. a gdy jechałem tez na maksa to ciagle ladowałem na słupie.
gra to wIELKA PORAŻKA !!!!! NIE KUPUJ
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
Gra totalnie do bani !!, gorsza od GTA 3 jak dla mnie.
Grafika - gorsza niż w GTA 3
Sterowanie - koszmarne
Wymagania - o wiele za duże jak na tak beznadziejną grę
Nie no w ogóle ta gra nie nadaje się
Grafika - gorsza niż w GTA 3
Sterowanie - koszmarne
Wymagania - o wiele za duże jak na tak beznadziejną grę
Nie no w ogóle ta gra nie nadaje się
To ja może przedstawię kilka faktów:
- W niektórych czasopismach ocena gry była w okolicach 3/10 co mówi samo za siebie,
- Cytat z CD - Action:
Nie polecam.
- W niektórych czasopismach ocena gry była w okolicach 3/10 co mówi samo za siebie,
- Cytat z CD - Action:
Tak jak poprzednicy - za wysokie wymagania sprzętowe (przynajmniej patrząc pod kątem grafiki), brak fizyki i paskudne dźwięki.Driv3r stanowi obecnie głównego kandydata na ´porażkę roku´.
Nie polecam.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2007, 13:53 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''