cze potrzebuje spolszczenia do gry quake 3
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
jezeli ktos ma spolszczenie do quake 3 prosze pisac. dzi<font color=red><b>ę</b></font>ki
Re: cze potrzebuje spolszczenia do gry quake 3
gra ma naprawde baardzo duzo tekstu a fabuła jaka zawiła
Naprawde bez spolszczenia nie masz nawet co siadac do tej gry
Naprawde bez spolszczenia nie masz nawet co siadac do tej gry
Ostatnio zmieniony 8 paź 2007, 21:19 przez saper88, łącznie zmieniany 1 raz.
saper88, sory do modów za OT ale musze to powiedzieć, gdzie jest to spolszczenie saper88, bo jakoś nie widze i nie powinieneś się wypowiadać w tym temacie tak prosi o spolszczenie to próbujemy je dać a nie jakieś głupie teksty....
Co do spolszczenia.... wersja językowa: angielska brak spolszczenia=nie ma z czego wyciągać....
Co do spolszczenia.... wersja językowa: angielska brak spolszczenia=nie ma z czego wyciągać....
Stachu i tu sie mylisz:) Spolszczenie zrobili ruscy tak wiec nawet voicy sa pl ale sam przyznaj co tam jest do spolszczenia:) Przeciez ta gra nie ma zadnej fabuly zadnych tekstow poza menu głównym:)
O ile wiem i szukałem w internecie (ty też powinieneś włączyć google i szukać) do tej gry spolszczenia nie ma.
no fakt fabuły tam żadnej nie ma ale takich tekstów się raczej nie powinno pisać..... aha saper info jest z gry online a jeżeli powiedziałeśże jest PL to daj....
Stachu źle mnie zrozumiales:) Powiedziałem ze gra zostala nieoficjalnie spolszczona przez ruskow a jakosc tego spolszczenia jest tak mizerna ze szkoda gadac
Na gry online podaja czy gra posiada pl wersje gdy ta jest oficjalnie spolonizowana przez dystrubutora w Polsce:)
Na gry online podaja czy gra posiada pl wersje gdy ta jest oficjalnie spolonizowana przez dystrubutora w Polsce:)
Ostatnio zmieniony 10 paź 2007, 14:02 przez saper88, łącznie zmieniany 2 razy.