[szukam] Spolszczenie do Theme Park World

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

K4cz0r

Post autor: K4cz0r » 14 paź 2007, 16:38

[szukam] Spolszczenie do Theme Park World

Potrzebuje PEŁNEGO spolszczenia do Theme Park World [Sim Park World]. Po internecie chodzi spolszczenie o nazwie TPW.exe ale to tylko kinowe, a ja chcę razem z dialogiem tego ludzika co się pojawia w trybie tutoriala. Inaczej mówiąc, kto ma polską wersję tej gry i mógłby skopiować mi polskie pliki ? Bo w internecie nie ma dialogów.

<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 14 paź 2007, 21:19

Re: [szukam] Spolszczenie do Theme Park World

Ja mam tę grę. :) Z polskimi napisami, dialogiem ogólnie wszystkim. :) Powiedzcie jakie pliki wyciągnąć to może upne. ;)

PS. Mam nadzieję, że znajdę ją w tym śmietniku co sie nazywa : ,,szuflada z płytami i pudełko z płytami" :D.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 21:19 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

K4cz0r

Post autor: K4cz0r » 14 paź 2007, 21:36

Jak zainstalujesz grę, w głównym folderze wejdź do data/language, tam powinno być Polish. Tylko myślę że to będzie zajmować nie mniej niz 20-30 mb. Z tego co pamiętam jak w to grałem ok. 2 lata temu to sporo tych dialogów było.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 21:36 przez K4cz0r, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 15 paź 2007, 14:19

No i zainstalowałem. Wszystko jest po polsku. :) Tylko ten plik nie ma 20-30 mb tylko niecałe 2mb. :D Ale zapewniam że mam pełne spolszczenie. :)

Polish.rar
<<

K4cz0r

Post autor: K4cz0r » 15 paź 2007, 14:37

Qrde nie uruchamia mi się teraz po podmienieniu tych pliczków. Najprawdopodobniej coś z rejestrem bo podczas instalacji tamtego spolszczenia musiałem dodać plik do rejestru. Mam prosbę, wejdź do Edytora Rejestru [Uruchom i wpisz regedit] , później HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Bullfrog Productions Ltd i naciśnij PPM [Prawym Przyciskiem Myszy] na Theme Park World, potem Eksportuj [inaczej, kopiuj] gdzieś i daj mi ten pliczek. Tak myśle że to rejestr...
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 15 paź 2007, 17:16

Niestety gdy włączam komendę regedit to wyskakuję komunikat, że została ona wyłączona przez administratora sieci. Ja dzielę z tatą komputer. On ma jeden swój XP i ja mam swój XP. Nie konta użytkowników tylko tak osobno. :)
<<

K4cz0r

Post autor: K4cz0r » 15 paź 2007, 18:21

A na systemie taty ? Daj go do komputera i przy nim to zrób jak on musi być. Bo zależy mi na tym spolszczeniu :/