[szukam] poradnik do Painkiller'a

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

Stafford

Zaawansowany

Post autor: Stafford » 18 paź 2007, 22:15

[szukam] poradnik do Painkiller'a

Witam. Poszukuje poradnika do ww. gry. Najlepiej z GOL'a, ale może byc tez inny. UWAGA! Mam problem z ostatnim rozdzialem, wiec poradnik do pierwszych dwóch na niewiele mi sie przyda. Mowie o tym, bo jest w sieci baaardzo duzo poradników tylko do dwóch pierwszyc rozdziałów. Z góry dziękuję.

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 19 paź 2007, 20:06

Re: [szukam] poradnik do Painkiller'a

Stafford pisze:Najlepiej z GOL'a
Nie ma poradnika z Gry - Online. Jedynie do dodatku (Battle Out Of Hell) jest poradnik z tego serwisu.
Ewentualnie jak umiesz dobrze angielski - spójrz na TEN mały tekst.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2007, 20:07 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

welll1

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: welll1 » 20 paź 2007, 22:58

Hhhmmm trudno się dziwić że nie ma poradnika. To jest FPS w dodatku prosty FPS więc nikt do tej gry nie napisze poradnika bo po co. Tam idziesz praktycznie zawsze do przodu i strzelasz do wszystkiego co sie rusza. Poza tym czego oczekujesz po poradniku do strzelanki.... idź tu strzel następnie pięć kroków w lewo strzel znowu itp??!!
:mur:
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 20 paź 2007, 23:14

welll1 pisze:Hhhmmm trudno się dziwić że nie ma poradnika. To jest FPS w dodatku prosty FPS więc nikt do tej gry nie napisze poradnika bo po co. Tam idziesz praktycznie zawsze do przodu i strzelasz do wszystkiego co sie rusza. Poza tym czego oczekujesz po poradniku do strzelanki.... idź tu strzel następnie pięć kroków w lewo strzel znowu itp??!!
W sumie masz rację - Painkiller to gra nie wymagająca prawie żadnej inteligencji czy pomysłowości.
Przez całą planszę idziesz właściwie w jednym kierunku, a na końcu... jest boss.
I właśnie o niego chodzi - powiem szczerze, że z dwoma się nieźle męczyłem, bo aby większość z nich pokonać trzeba znaleźć inny sposób niż strzelanie ze wszystkiego co się ma. I właśnie z bossem Stafford ma najprawdopodobniej problem, bo w samych etapach bardzo trudno się zgubić, a niektórzy bossowie są trudni. Dlatego w starciach z nimi poradnik może się przydać...
Ostatnio zmieniony 20 paź 2007, 23:17 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

Stafford

Zaawansowany

Post autor: Stafford » 20 paź 2007, 23:26

Dziękuję za odzew :) Problemu z bossami nie miałem, zawsze mogłem zajrzeć TU. Problem miałem z przedostatnią planszą - klasztorem. Okazało się, że w którymś momencie niezałapał jakiś skrypt - portalu nie było i wrogów też a wg. statystyk zostało jeszcze ok.15. Ponowne przejście poziomu okazało się dobrym sposobem. O poradnik zapytałem, bo na jakimś forum znalazłem link z którego jasno wynikało, że jest linkiem do poradnika do Painkiller'a, niestety nie miałem możliwości wypróbować bo był na rapida i już wygasł :(