Nowy komputer - porady

Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.

<<

coopeR

Post autor: coopeR » 10 lis 2007, 20:39

Nowy komputer - porady

Witam, mam przeznaczone 4tys zł na nowy komputer jako ze nie zbyt orientuje sie w nowinkach chcialbym prosic o wasze propozycje :) . I jeszcze 1 pytanie zeby nie robic nowego tematu potrzebuje linka do starych sterownikow do ATI Radeon ktos posiada?

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 10 lis 2007, 21:01

Re: Nowy komputer - porady

coopeR pisze:Witam, mam przeznaczone 4tys zł na nowy komputer jako ze nie zbyt orientuje sie w nowinkach chcialbym prosic o wasze propozycje
Niedawno powstał temat o najlepszym komputerze za 4500zł. - jest tam kilka konfiguracji tańszych, więc znajdziesz coś w swoim przedziale cenowym, ewentualnie uzbierasz trochę kasy na droższy. Temat nie jest stary, ale nie został tam wymieniony najnowszy GeForce, który bije większość kart graficznych w stosunku cena/jakość. Więcej o tej karcie w trzech ostatnich postach w TYM temacie. Temat o komputerze za 4500zł. jest na TEJ stronie.
I jeszcze 1 pytanie zeby nie robic nowego tematu potrzebuje linka do starych sterownikow do ATI Radeon ktos posiada?
Najlepiej podaj dokładny model karty - wtedy doradzimy Ci, które sterowniki trzeba zainstalować.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2007, 21:03 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

coopeR

Post autor: coopeR » 10 lis 2007, 21:07

Re: Nowy komputer - porady

Dzieki za pomoc a sterowniki juz znalazlem ;]