[patche] Gothic

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Topic author

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 19 lis 2007, 11:43

[patche] Gothic

Witajcie. Ponieważ zdecydowałem się odświeżyć swoją znajomość z serią Gothic, poszukuję kompletu patchy nieoficjalnych, czy mógłbym prosić o bezpośrednie linki do nich?

Patchy poszukuję do następujących edycji gry (właśnie te mam zamiar kupić):

Saga Gothic - czyli 1,2 i dodatek
Gothic 3

Oficjalne patche na stronie gram.pl są tylko do Gothica 3, najnowszy to 1.12, stad:

Gothic 3, patch 1.12

I dlatego - przyznam szczerze aż do bólu, że po części jestem leniwym stworzeniem - czy ktoś zaoszczędziłby mi fatygi dzieląc się swoim doświadczeniem w kwestii rzeczonej serii gier? Oczekiwałbym raczej bezpośrednich linków do plików :)

Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
<<

Kocyk

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: Kocyk » 19 lis 2007, 16:20

Re: [patche] Gothic

oto link do ostatniego community patcha do Gothica III

Kod: Zaznacz cały

http://snorre.jowood.de/~community/Gothic3/Gothic_3_Community_Patch_v1.5.exe
kopiujes zink do przeglądarki internetowej, enter i zapisujesz se plika, ma 25 mega i poprawia DUŻO,instaluje sie go na patcha 1.12 !! np. można już ulepszać zbroję, nauczyć sie warzyć mikstury, nie kupisz już ognistego miecza nigdzie (mój kumpel mial go u każdego kupca w Nordmarze a ja u nikogo bez patcha tego !!!), dużo questów poprawia. oraz poprawia użycie pamieci I MNIEJ SIE TNIE !!!
instaluje sie go na wersje polską i uprzedzam że nie potrzebuje cracka i nie ma sensu go szukać. i Robią dalej te community patche, ale o ile wiem to do poprzednich Gtohiców nie ma nieoficjalnych patchy

ŻEBY DZIAŁALY WSZYSTKIE POPRAWKI (JEST ICH KILKASET) NALEŻY URUCHOMIĆ NOWA GRĘ, A NIE SAVE[/b]
Ostatnio zmieniony 19 lis 2007, 16:23 przez Kocyk, łącznie zmieniany 2 razy.