[Przejście] Crysis - wyjście ze statku Obcych
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
mam problem z misja w Crysis,jest to misja w ktorej musze sie wydostac z jaskin w statku kosmicznym obcych,kraze i nie moge znalezc wyjscia.Jak ktos przeszedl niech napisze co zrobic ewentualnie namiar na poradnik jesli juz takowy jest
Ostatnio zmieniony 24 lut 2008, 13:39 przez kratos31, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Przejście] Crysis - wyjście ze statku Obcych
Poradnik już jest, ale niestety płatny. Jak bardzo Ci zależy, to musisz wydać trochę pieniędzy na jego ściągnięcie.kratos31 pisze:ewentualnie namiar na poradnik jesli juz takowy jest
A oto link do owego poradnika:
Kod: Zaznacz cały
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=38248
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Jest w tym budynku i tam jest do niego wejście
(długie przejście proste i tam pośrodku jest)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
ja tez się tam dość długo meczyłem. Najlepiej włącz grę, tam gdzie jestes i Print Screenem pstryknij, gdzie jesteś i wrzuc tu fotę, to ci powiem, gdzie masz iść 

Jest sposób na wyjście z każdego labiryntu. Trzymaj się cały czas prawej ściany, na rozwidleniu skręcaj w prawo.
Bardzo trudno powiedzieć, gdzie konkretnie masz.. ekhem... "lewitować". Ja sam bardzo się męczyłem, i jakbym miał to odnowa przechodzić, męczyłbym się chyba tak samo... Staraj się wejść w dziury w sufitach... po pewnym czasie zabiorą cię do wyjścia