[ Błędy ] Błedy w Crysisie
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Re: [ Błędy ] Błedy w Crysisie
a ja znalazłem następujące bugi
- czasami znika mi broń w rece wraz z celownikiem, jedyny ratunek to ja wyrzucic i podnieść
- najlepszy bug jaki widziałem to po lewej ode mnie były głazy, jak sie na nie patrzyłem to były, wlaziłem na nie, ale jak tylko obruciłem się około 80 stopni,tak ze na skos powinny byc to znikły i gdy właziłem na nie bokiem to ich nie było i łaziłem normalnie po prostej drodze !!! w skrócie: patrzę sa, nie patrzę to nie ma. I to nie tylko z głazami tak miałem
- czasami znika mi broń w rece wraz z celownikiem, jedyny ratunek to ja wyrzucic i podnieść
- najlepszy bug jaki widziałem to po lewej ode mnie były głazy, jak sie na nie patrzyłem to były, wlaziłem na nie, ale jak tylko obruciłem się około 80 stopni,tak ze na skos powinny byc to znikły i gdy właziłem na nie bokiem to ich nie było i łaziłem normalnie po prostej drodze !!! w skrócie: patrzę sa, nie patrzę to nie ma. I to nie tylko z głazami tak miałem
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
kratos31 pisze:Juz kilka krotnie zauważylem w Crysisie błędy
Gra jest trochę niedopracowana i podobnie jak poprzednia wielka gra Crytek'a (Far Cry) będzie patchowana kilka razy. Pierwsze łatki pojawią się najprawdopodobniej za kilka dni, albowiem 20 listopada można było przeczytać:a ja znalazłem następujące bugi
Tak więc jest to kwestia dni, a nawet godzin. Jak tylko patch się pojawi, natychmiast wkleję odpowiedniego linka.„Zbieramy wszelkie opinie graczy i planujemy wydanie łatek naprawiających możliwie najwięcej niedociągnięć w możliwie najszybszym terminie. Pierwszy patch ukaże się na przestrzeni najbliższych 7-14 dni” – po cichu szepcze szef studia.
Ostatnio zmieniony 30 lis 2007, 16:35 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Crytek juz szykuje patcha 2 giga czyli 1/3 gry hehe ile musieli nie dorobic,taki szum medialny zrobili a niestety gra ma błedy.Czekam na tego patcha
Ostatnio zmieniony 30 lis 2007, 23:15 przez kratos31, łącznie zmieniany 1 raz.