[Opinia] Sid Meier's Pirates
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Cześć. Mam zamiar kupić tą grę. Czy moglibyście mi podać link do demka. I wyrazić swoja opinie na temat tej gry. Czyli w skrócie czy możecie mi doradzić czy warto inwestować 25zł w te grę?
Ostatnio zmieniony 5 sty 2008, 12:37 przez krzyzak, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Opinia] Sid Meier's Pirates
Nie jestem pewien, ale najprawdopodobniej nie ma wersji demonstracyjnej tej gry.krzyzak pisze:Czy moglibyście mi podać link do demka.
Według mnie - warto. Prawdę powiedziawszy jest to chyba jedna z najlepszych gier w tym przedziale cenowym. Gra zebrała naprawdę znakomite oceny, a co bardziej powinno cieszyć, zapewnia naprawdę długą rozgrywkę. Chodź gra ma swoje lata, jest to chyba nadal najlepsza pozycja o piratach. Szczerze polecam!krzyzak pisze:czy możecie mi doradzić czy warto inwestować 25zł w te grę?
Ostatnio zmieniony 7 gru 2007, 15:33 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Dzięki za tak szybka odpowiedz. Szkoda że nie ma demka cały czas w googlach szukałem ale nic ani widy ani słychu. Jednak zaufam FORUMOWICZOWI MIESIĄCA i zakupie tą grę. A co do wieku to nie jest az tak stara...... Ma dopiero 4 lata to nie jest tak źle. Pozdrawiam i plus dla ciebie....
Żeby było jasne (pisałem to wiele razy): gra, która w recenzjach dostawała najwyższe oceny i dużej ilości osób się spodobała może być dla Ciebie CRAPEM. Tak więc, żebyś za tydzień nie napisał: "Źle doradziłeś, nie potrzebnie kupiłem". To jest moje zdanie o grze, czyli nie znaczy to, że ona spodoba się Tobie. Nie ma dema, więc w pewnym sensie kupujesz w ciemno...krzyzak pisze:Jednak zaufam FORUMOWICZOWI MIESIĄCA i zakupie tą grę.
Ostatnio zmieniony 7 gru 2007, 16:34 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 3 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
A ja bym Ci radził się zastanowić, abyś te twoje 25 zeta nie wydał na marne.
Poczytaj opinie np. tutaj:
Mimo, że większość osób zachwala gierkę, to mimo to są także opinie negatywne,
z którymi i ja się zgadzam. Według mnie największym MINUSEM gry jest jej wtórność.
Nic tylko pływasz od portu do portu, plądrujesz statki, naprawiasz je w porcie,
zakupujesz żywność, werbujesz ludzi, odwiedzasz gubernatorów,
walczysz na szpady i robisz inne takie standardowe czynności.
No tak ktoś powie to fajne; ale na krótką metę, ale później SZYBKO SIĘ NUDZI!
Poczytaj opinie np. tutaj:
Kod: Zaznacz cały
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=2185551
z którymi i ja się zgadzam. Według mnie największym MINUSEM gry jest jej wtórność.
Nic tylko pływasz od portu do portu, plądrujesz statki, naprawiasz je w porcie,
zakupujesz żywność, werbujesz ludzi, odwiedzasz gubernatorów,
walczysz na szpady i robisz inne takie standardowe czynności.
No tak ktoś powie to fajne; ale na krótką metę, ale później SZYBKO SIĘ NUDZI!
Ostatnio zmieniony 7 gru 2007, 16:51 przez Horhend, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
Nie no wiadomo, że każdy ma swoje zdanie o różnych grach. No ale 25 zł to nie majątek. Jakby to była gra za 100zl i by mi się nie widziała to bym mógł potem gdybać co bym zrobił z tą stówą, a ty najwyżej będę biedniejszy o 25zł. Wiadomo na ulicy nie leży ale.... w cos trzeba grać. Pozdrawiam.
P.S. Poczytałem komentarze i powiem tak, jakby powiedzieć że człowiek to kraj to bym powiedział co kraj to obyczaj.... Norma wszystko zależy od gracza. Zaryzykuje i kupie. Ludzie marudzą na grafe.... i jeden potwierdził wersję mojego przedmówcy o tym że momentami gra staje się monotonna i nudna.
P.S. Poczytałem komentarze i powiem tak, jakby powiedzieć że człowiek to kraj to bym powiedział co kraj to obyczaj.... Norma wszystko zależy od gracza. Zaryzykuje i kupie. Ludzie marudzą na grafe.... i jeden potwierdził wersję mojego przedmówcy o tym że momentami gra staje się monotonna i nudna.
Ostatnio zmieniony 7 gru 2007, 17:47 przez krzyzak, łącznie zmieniany 1 raz.