2 wydawcow gry Boiling Point - pomoc w wyborze
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Na polskim rynku pokazały się 2 wydania gry Boiling Point po Polsku, 1-wszym wydawcą jest firma LEM, 2-gim firma Cenega. Zastanawiam sie nad kupnem tej gry ale slyszalem ze Update 2 nie dziala na polskiej wersji, a jak wiadomo gra ma pelno bledow. Czy ktos w forumowiczow wie ktore wydanie jest lepsze, bo cena podobna 15-20 zl. Jaki jest poziom tych spolszczeń i czy na ktorejs z nich da sie zainstaowac update 2 - chyba ze sa juz z updatem 2 ? Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 8 gru 2007, 17:01 przez Lucas McFly, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 2 wydawcow gry Boiling Point - pomoc w wyborze
Cenega zawiera update 2, a nawet jak nie to nic nie daje. Miałem kiedys tą grę i niby dużo wolnosci itp. ale syf przez zabugowanie. Odradzam nawet za 15- 20 zł. ze wzgledu na poważne bugi uniemożliwiające grę lub bardzo uprzykrzajace ( zostawiłem samochód na chodniku, gościu zacioł sie na nim i ruszylem kawałek auto. Zabiłem go przez co spadła reputacja mieszkańców i każdy w mieście strzelał do mnie). Ale jesli juz masz kupic to Cenegi lepiej (zreszta Lema prawie nigdzie nie widziałem). Cenegi zawiera wszystkie patche i ma spolszczone napisy co im dobrze wyszło. Lema kosztuje 10 zł. ale nigdzie nie ma ( nawet na ich stronie), a Cenegi 15 zł. ale kupisz wszędzie
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
Re: 2 wydawcow gry Boiling Point - pomoc w wyborze
Dzieki za info - Pozdrawiam