Little Fighter 2
Bo liczy się grywalność, a nie grafika!
Mam tą grę bardzo fajna grafa bo zapakowaniu ma 12 320 KB jeśli ktoś chce mogę mu ją przesłać.
Re: Little Fighter 2
spoko gierka gram w ja dosc dlugo i sie mi nie nudzi mozn tez z kumplami na ncie pograc podobaja mi sie takie minigierki
Od żłobka aż po grób, w moim sercu jeden klub. FC Barcelona.
tak bardzo fajna gierka szkoda ze nie ma nowych wersji
Chyba jest Litte Fither 1 ale nie jestem pewny
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
ale 2 jest nowsza od 1 co nie oo ostrzezenie masz
Podajcie mi adres z tą grą kiedyś w nią grałem ale byla na jakies plytce a plytki juz nie mam a chcialbym sie pograc
wpisz w google little fighter 2 na pewno znajdziesz juz w na 1 stonce ;-) http://www.google.pl
Nie wiem za co je mamczacha pisze:oo ostrzezenie masz
super giera!!
Spróbowałem dzisiaj sobie w nią zagrać. Nawet fajna - dawno nie grałem w taką bijatyke.
Ta minigra ma nawet wymagania:
Wymagania minimalne gry Little Fighter 2:
Procesor: Celeron 300 / K6-2 300 lub lepszy,
System operacyjny: Windows 95/98 z Direct X 6.0 lub nowszym,
Rozdzielczość ekranu: 800x600 lub wyższa,
16 bit colors.
Ale nie grają one wiekszej roli, bo jak widać nawet na starym komputerze sobie w nią pogramy .
Ta minigra ma nawet wymagania:
Wymagania minimalne gry Little Fighter 2:
Procesor: Celeron 300 / K6-2 300 lub lepszy,
System operacyjny: Windows 95/98 z Direct X 6.0 lub nowszym,
Rozdzielczość ekranu: 800x600 lub wyższa,
16 bit colors.
Ale nie grają one wiekszej roli, bo jak widać nawet na starym komputerze sobie w nią pogramy .
strasznie nudna...
Gra jest fajna kiedyś byłem w niej bardzo dsobry.Gra LF2 2.5 można grać przez neta,ale jest jeszcze wersja 1.9 ale ona w necie nie chodzi.Ogółem gra jest fajna,ale mnie sie już znudziła.Z klasycznych gier czyli starych lubię META SLUG X i CLASS OF 99.Metal slug X to strzelanka-Grafika jak na pegazusa:Pale wciąga,a Class of 99 to gra w której chodzimy po szkole normalnie chodzimy na lekcje możemy sie bić z innymi uczniami dostajemy uwagi z porcy możemy walić w nauczycieli itd.Ogólnie polecam te 3 gry.
Gierka rzeczywiście rewelacyjna. Zwłaszcza jak gra się z kumplem przy jednym kompie <font color=red><b>po prostu</b></font> miodzio. Kiedyś jak byłem mniejszy potrafiłem przegrać w to cały dzień. Nawet pracowałem nad spolszczeniem do tej gry. Szkoda, że wszystko przepadło . Jeżeli ktoś ma ochotę może się za to zabrać. Jak dobrze pamiętam tekstu to tam za dużo nie było Wystarczy tylko edytować pliki graficzne. Nawet paint by do tego starczył
Ja bym pograł a w jaki sposub mi ja wyślesz na emali?
Ostatnio zmieniony 18 gru 2006, 22:53 przez Sylwek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zapraszam na strone poświęconej LF2.
http://www.littlefighter.gsi.pl/ Można tu pobrać grę i dużo nowych postaci.
http://www.littlefighter.gsi.pl/ Można tu pobrać grę i dużo nowych postaci.
Dzieki.
super gierka jak dodasz herosów
Za pisanie o Plusach za PomocRussian pisze:Nie wiem za co je mamczacha pisze:oo ostrzezenie masz
Jeżeli chodzi o temat to powiedzmy tak ... Raz grałem prawdopodobnie w ta gierke u znajomego
Skoro jest Little Fighter 2 (LF2) no to musiała być 1 wersja to logiczne :zabawa:Russian pisze:Chyba jest Litte Fither 1 ale nie jestem pewny
Pozdrawiam !
Co do gry LF2 v 1.9 szkoda że sie przez neta nie da grać.Przynajmniej u mnie sie nie dało.Szkoda,bo z chęcią bym sobie z kimś pograł
najlepsza mini gierka w jaką gralem !! lepszej chyba nie ma!!Gralem w 1 ale jest ona do bani bo wyszla chyba w 1997 r . i inaczej sie gra , jest wogole 8 postaci do grania.