[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 1 in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and font in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
[szukam] Spolszczenia do Doom 3 (Wersja 1.3) - .::Forum.Portal24h.pl::.

[szukam] Spolszczenia do Doom 3 (Wersja 1.3)

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

Lemef

Post autor: Lemef » 24 lut 2008, 00:14

[szukam] Spolszczenia do Doom 3 (Wersja 1.3)

Szukam spolszczenia do tej cudownej gry. Lecz jest jeden problem, te ze strony nie działa. Mam GNU/Linu<font color=red><b>ks</b></font>a Ubuntu. Grę zainstalowałem natywnie. Wersja gry jest 1.3, a spolszczenie jest pod 1.0. Więc szukam spolszczenia pod wersję 1.3.

@Edit2
Niestety nie działa ;/ Bo tam jest plik "start.exe", a ja go nie mogę uruchomić, bo mam natywną grę.

@Edit3
Już wiem. Nie będę miał polskiej wersji ;/

Kod: Zaznacz cały

Localization is not supported on Linux ( only english ), you should not copy over any of the zpak files.
Pozdrawiam,
Lemef
Ostatnio zmieniony 24 lut 2008, 18:45 przez Lemef, łącznie zmieniany 4 razy.