[Szukam] Gry, w której łowi się ryby

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
W Fable też można wędkować, ale my mówimy tu o grach typowo wędkarskich, a nie o mini grach w RPG-ach.Borys666 pisze:A ja Ci proponuje Lineage 2
to też jest świetna gra, może troche stara, ale jaraRobertinho pisze:Matt Hayes Fishing
Rapala Pro Fishing
jak to jest na ps2, jak ja mam na pc. chesz screenymaciek120 pisze:Rapala Pro Fishing
Lineage 2 to nie RPG tylko MMORPG, a to roznoca. Lowienie rybek to nie minigra w L2 tylko normlane zajecie, z ktorego mozesz "wyzyc".bartekmp pisze:W Fable też można wędkować, ale my mówimy tu o grach typowo wędkarskich, a nie o mini grach w RPG-ach.
Ale mi wielka "roznoca"... L2 dzieje się w sieci i nic poza tym... Obie gry należą do tego samego gatunku.Lineage 2 to nie RPG tylko MMORPG, a to roznoca.
Ale tu chodzi o gry, w których masz multum wędek, haczyków, zanęt, spławików itd., a nie o grę, która ma umilać czas pomiędzy slashowaniem innych...Borys666 pisze:Ehhh a ty myslisz, ze w L2 to kim jestes jak nie wedkarzem ??
Powiem to jeszcze raz
ZAPROPONOWALEM TE GRE TYLKO I WYLACZNIE DLATEGO ZE NIE MA SKOMPLIKOWANEGO INTERFEACU WEDKOWANIA I ZE MOZNA POLOWIC Z KIMS RAZEM A NIE Z SAMYM KOMPEM.
Jest wielka roznica i to ogromna. Widac, ze nie odrozniasz podstawowych gatunkow gier. Ale to szczegol.bartekmp pisze:Ale mi wielka "roznoca"... L2 dzieje się w sieci i nic poza tym... Obie gry należą do tego samego gatunku.Lineage 2 to nie RPG tylko MMORPG, a to roznoca.
W L2 masz mnostwo wedek, haczykow, przynet itd. Do wyboru do koloru.bartekmp pisze:Ale tu chodzi o gry, w których masz multum wędek, haczyków, zanęt, spławików itd., a nie o grę, która ma umilać czas pomiędzy slashowaniem innych...Borys666 pisze:Ehhh a ty myslisz, ze w L2 to kim jestes jak nie wedkarzem ??
Powiem to jeszcze raz
ZAPROPONOWALEM TE GRE TYLKO I WYLACZNIE DLATEGO ZE NIE MA SKOMPLIKOWANEGO INTERFEACU WEDKOWANIA I ZE MOZNA POLOWIC Z KIMS RAZEM A NIE Z SAMYM KOMPEM.
A jeśli chcesz łowić z kimś innych, to po prostu zapraszasz innego gracza do kompa i gracie we dwóch.