[uruchomienie] Diablo 2
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Re: [uruchomienie] Diablo 2
Zacznij od poprawienia treści tematu (scalenie nazwy gry i cyferki często uniemożliwia znalezienie danej frazy przez forumową wyszukiwarkę!).wacha pisze:co zrobić??
Jak to zrobisz, podaj podstawowe informacje, czyli konfigurację komputera, wersję gry i inne tego rodzaju dane.
topics31/zanim-napiszesz-ze-masz-proble ... t14197.htm
[Forumowicze proszeni są o nie branie udziału w dyskusji, dopóki autor tematu nie spełni żądania MODERATORA]
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Nic z rzeczy opisanych w podanym temacie na nic się nie przydaję. Starowinki mam nowe, chłodzenie w normie i cała reszta w porządku. Przy uruchamianiu gry(gra bez dodatku bez żadnych patchy itd. zwyczajnie wgrałem i próbowałem włączyć) zacina się pojawai się czarny ekran i koniec więcej nic się nie dzieje nie ma muzyki w tle.
Nie wiem czy to coś pomoże. ale czytałem kiedyś, że tak może sie dziać gdy twoja
karta graficzna robi jakieś "wonty" co do odpalenia gry w 3D.
Wejdź do folderu z grą i odszukaj plik D2VidTst.exe (Video Test),
uruchom i w razie czego przestaw na pierwsza opcję (czyli 2D).
Podobno pomaga także (czasami) instalacja Patcha 1.10
(gdzieś ktoś kiedyś tak napisał), ale jak ma się oryginała!
Ktoś gdzieś kiedyś także napisał, że mu pomogło zainstalowanie najnowszych sterowników,
ale on miał bodajże Radeon'a.
karta graficzna robi jakieś "wonty" co do odpalenia gry w 3D.
Wejdź do folderu z grą i odszukaj plik D2VidTst.exe (Video Test),
uruchom i w razie czego przestaw na pierwsza opcję (czyli 2D).
Podobno pomaga także (czasami) instalacja Patcha 1.10
(gdzieś ktoś kiedyś tak napisał), ale jak ma się oryginała!
Ktoś gdzieś kiedyś także napisał, że mu pomogło zainstalowanie najnowszych sterowników,
ale on miał bodajże Radeon'a.
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!