[instalacja] Far Cry2
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
mam problem z całkowitym odinstalowaniem gry ( po pierwszej instalacji nie do końca się zainstalowała ) mimo ,iż program ją odinstalowywuje ( do końca )to nie mogę jej ponownie zainstalować gdyż ciągle wyskakuje jego odinstalowywanie zamiast instalowanie. Nie mogę usunać takze pozostałości po nim poprzez : dodaj/usuń programy z windowsa.
Re: [instalacja] Far Cry2
Wnioskuje, że nie jesteś raczej zaawansowanym użytkownikiem, więc coś prostego, zainstaluj sobie taki program RegCleaner w zakładce Uninstall Menu zaznaczasz FC2 i dajesz Remove Selected... Możesz też Dr. Tweaker XP zainstalować, tam jest podobnie. Jeżeli chcesz ponownie zainstalować gierkę to takie usuniecie może nie wystarczyć, wtedy to już trzeba by się pobawić w rejestrze...
Najlepszy program to CCleaner, bo musisz usunąć wpisy w rejestrze a CCleaner bardzo dobrze to zrobi
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% - wklej to do opisu.
Ta gra to porażka z odinstalowaniem, jeśli podane wyżej przez kolegów programy nie pomogą to użyj Your Uninstaller to solidny program do odinstalowywania programów. Wyciąga z systemy wszystko co doszło po instalacji gry, programu itp.
albo poszukaj na płycie czegoś w stylu "setup.exe" bądź "install.exe" zamiast autostartu, wtedy nie bedziesz miał menu z wyborem, tylko gra od razu się zainstaluje.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Niekoniecznie, często gry w setupie sprawdzają czy przypadkiem gra już nie jest zainstalowanaAlek pisze:albo poszukaj na płycie czegoś w stylu "setup.exe" bądź "install.exe" zamiast autostartu, wtedy nie bedziesz miał menu z wyborem, tylko gra od razu się zainstaluje.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)