[galeria] Delacroix a.k.a. Vergil
Okładka Priston Tale 1...
Okładka Priston Tale 2...
Okładka Soul of the Ultimate Nation (SUN). Taka sobie IMO. Mogłem postarać się bardziej - ale podchodziłem do tego wielokrotnie na przestrzeni ostatnich miesięcy i za każdym razem przerywałem, bo miałem dość. No to teraz w końcu zmajstrowałem jakąś... Niech zostanie ta, jak kiedyś będzie mi się chciało, zrobię lepszą. Tymczasem, oceńcie, proszę, tą.
Okładka RosenkreuzStilette. Zrobiłem ją do kompaktu, na którym wypaliłem RKS razem z demkiem sequela, Freudenstachel - stąd wzmianka o nim i stosowny screen Jak widać, ta jest przeznaczona na CD, nie DVD.
Okładka Unreal Gold, w dwóch nieznacznie różniących się wersjach. Ostatnio zmajstrowałem repack Unreal Gold, do którego powrzucałem oficjalne bonus packi oraz patch 227f, a ponadto tekstury w mega-wysokiej rozdzielczości. Wersję z tymi teksturami ochrzciłem "High Definition Edition". Obydwa repacki (ze zwykłymi teksturami, czyli przeznaczona do wszystkiego, oraz z teksturami ulepszonymi, nadająca się tylko do SP i MP w charakterze klienta, tj. nie zaleca się stawiać na niej serwera, czy tworzyć map) udostępniłem w sieci, trzeba tylko wygooglować "Unreal Gold 227f".
Okładka Winter Voices
Winter Voices to dość ciekawy RPG tworzony przez BeyondThePillars SAS. Ambitny projekt IMO, ale to temat na osobną dyskusję.