[przejście] [Problem] Far Cry2

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

sirbartek

Post autor: sirbartek » 28 lis 2008, 18:37

[przejście] [Problem] Far Cry2

Ello all jestem tu w miare nowy i mam pewnien problem z far cry 2....

Jestem w peirwszej misji zaraz po wlaczeniu gry... Jade jeepem z taksowkarzem do miasta Pala po dordze dostaje ataku malari. Budze sie w pokoju i jakis koles przeszukuje moje rzeczy... wybija noz zaraz nad moja glowa... i kladzie pistolet na szafce obok mnie ja wstaje i silny wybuch wstrzasa budynkiem schodze na dol a tam strzelanina i ja albo w koncu dostaje kolejnego ataku malari albo mnie zabijaja. Potem znowu wczytywanie i potem budze sie w jakims ciasnym pomieszczeniu w gdzie na polce lezy skrzynka, ktora blyszczy sie na niebiesko i jest na niej rysunek dyskietki( jakbym mial w tym momencie zapisac gre, ale sie nie da....) a w drzwiach stoi koles ktory zaraz na poczatku po moim przebudzeniu mowi tylko "powinienes sie opatrzyc" za nim widac apteczke a ja nie moge sie do niej dostac bo on blokuje mi przejscie (tak gnojek stanol) a uleczyc sie sam tez nie moge .... Dzialaja tylkop klawisze ruchu (W S A D) i mapa (5) i nie moge z niczym nawiazac interakcji.... Prosze pomocy!!!!!
Ostatnio zmieniony 28 lis 2008, 18:41 przez sirbartek, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

krzysv0

Post autor: krzysv0 » 29 lis 2008, 10:30

Re: [przejście] [Problem] Far Cry2

Co rozumiesz przez to "że się nie da"? Naciskasz i nic czy po prostu nie pojawia się dłoń?
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 29 lis 2008, 10:48

sirbartek, wgrywałeś spolszczenie? Jeśli tak to ja miałem taki sam problem jeżeli nie zmieniłem nazw plików worlds bodajże :]
Obrazek
<<

sirbartek

Post autor: sirbartek » 29 lis 2008, 12:37

krzysv0 pisze:Co rozumiesz przez to "że się nie da"? Naciskasz i nic czy po prostu nie pojawia się dłoń?
wogole nie dzieje sie nic.... ani zadna dlon, jakby wogole nie reagowal...

stachu mysle ze to może byc wlasnie to bo instalowalem spolszczenie :) sporbuje jeszcze bez spolszczenia teraz :)
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 29 lis 2008, 12:43

bez na pewno będzie działać po prostu pozmieniaj wszystkie nazwy plików na np: worlds_polish i będzie wszystko OK :)
Obrazek
<<

Altair

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Altair » 29 lis 2008, 15:08

Masz się uleczyć - ustabilizować swój stan baranku boży, poza tym na ekranie się pokazuje że masz nacisnąć "H" a "wydłubiesz" se kulę, potem on cię przepuści do apteczki.
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 29 lis 2008, 15:22

Masz się uleczyć - ustabilizować swój stan baranku boży, poza tym na ekranie się pokazuje że masz nacisnąć "H" a "wydłubiesz" se kulę, potem on cię przepuści do apteczki.
Właśnie przez to że nia zmienił nazw plików nie pokazywało mu się to :P
I taki mały OT, mi nie wydłubywał kuli :P
Obrazek