[Uruchomienie] Far Cry 2
Gra jest oryginalna niedawno kupiona z wirtusa.pl
Jakieś pomysły jak to zrobić i cieszyć się grą?
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
U mnie na przykład gra się ładuje i w końcu zawiesza. Pomaga tylko restartNiestety, wśród napływających informacji pojawiła się również taka , która lekko nadwyrężyła idylliczny obraz zbliżającego się hitu. Otóż wczoraj na łamach forum Ubisoftu jeden z przedstawicieli tejże firmy ogłosił, że Far Cry 2 w wersji PC będzie wyposażony w zabezpieczenia DRM. Gra wykorzystywać będzie „sprawdzony” w innych tytułach system SecuROM. Pozwoli on na pięciokrotną aktywacje opisywanej produkcji na trzech różnych komputerach, zaś każda kolejna będzie wymagała skontaktowania się z Ubisoftem (który do każdego „wniosku” będzie podchodzić indywidualnie). Plusem jest to, że każda prawidłowo przeprowadzona deinstalacja gry powoduje cofnięcie aktywacji, a tym samym wraca ona do wskazanej wyżej puli i możemy ją wykorzystać przy kolejnej instalacji. Minusem całego procesu jest obowiązek posiadania przez potencjalnego nabywcę opisywanego tytułu łącza internetowego, bez którego nie nastąpi ani aktywacja gry ani „zwrot klucza”.
Jako ciekawostkę warto dodać, że przedstawiciel Ubisoftu dał do zrozumienia, że jakiekolwiek zmiany sprzętowe w posiadanej konfiguracji wymagają odinstalowania gry z odzyskaniem aktywacji , a następnie ponownej jej instalacji.
Podejrzewam że miałeś z crackowanego (albo inny duperel) pirata.Alek pisze:Witam. Miałem kiedyś komputer bez internetu ale Far Cry2 mi działało
podejrzewam że masz zasłaby komputer.