[szukam] programu i pomocy do obróbki filmów
Wszystko odnośnie filmów: edycja, nowości, opinie, recenzje. Bez linków do pirackich filmów!
• Strona 1 z 1
Witam. Chciałbym obrobić kilka filmików. Chodzi mi o funkcje typu dodaj obrazek, dodaj muzykę, dodaj napis, przytnij, wytnij itp Program może być w wersji DEMO ponieważ będę miał tylko kilka fimików do obrobienia. Najlepiej gdybyście także podali strony z poradnikami jak czego użyć by hulało Pozdrawiam
Re: [szukam] programu i pomocy do obróbki filmów
Windows Movie Marker
Poradniki:
Chyba najbardziej zaawansowanym programem jest Sony Vegas. Istny kombajn.
Poradników szukaj na youtube bo dla mnie najłatwiej idzie się z nich coś nauczyć.
Na początku polecam WMM.
Poradniki:
Kod: Zaznacz cały
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=windows+movie+marker+poradniki&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl&aq=f&oq=
Poradników szukaj na youtube bo dla mnie najłatwiej idzie się z nich coś nauczyć.
Na początku polecam WMM.
Najbardziej zaawansowane jest Adobe Premiere ale sony vegas od niego dużo nie odstaje, a jest o wiele prostszy w obsłudze więc jak już cie montaż wciągnie to zaopatrz się w vegasaRobertinho pisze:Chyba najbardziej zaawansowanym programem jest Sony Vegas. Istny kombajn.
Ja urzywam Sony Vegas Pro 8.0 i nigdy go nie zmienie...
Wg. mnie najlepszy program do obróbki i montarzu video ( i nie tylko ) jaki jest
P O L E C A M
Wg. mnie najlepszy program do obróbki i montarzu video ( i nie tylko ) jaki jest
P O L E C A M
Odp: [szukam] programu i pomocy do obróbki filmów
Jeżeli ma być prost i szybko Windows Movie Maker. Darmowe jeżeli korzystasz z windy. Osobiście korzystam z SonyVegas. Nawet najniższa wersja jest ok nie jest na pewno tak prostym narzędziem jak wcześniej wspomniany WMM. Jak potrzebna pomoc na youtobe wszystko znajdziesz i to w świetnej formie. Powodzenia.