Twój ulubiony samochód na użytek codzienny !

Coś na codzień, chyba proste

Więc:
Jaki samochód ?
Jaki silnik ?
Jaki kolor preferujesz ?
Dlaczego akurat ten samochód ?
Rzetelna ocena w skali 1-10.
No i screenem można zarzucić ;]
O wszystkich dyscyplinach sportowych oraz o tym, co szczególnie kręci facetów - o Motoryzacji!
A czy ktoś tu pisał o remontach powypadkowych?Ant pisze:Tak. Ale czy ktoś tu pisał o rozbijaniu się?
Dobry stan minimum 10 letniego maluchaAnt pisze:Pisząc o owych autach miałem na myśli dobry stan a nie odrestałrowywanie)
To co robią Maluchy w komisie w BARDZO DOBRYM stanie?Maciek pisze:Przecież po tylu latach maluch musi: być już po generalnym remoncie silnika, blacha zaczyna gnić.
Straszą?Ant pisze:To co robią Maluchy w komisie w BARDZO DOBRYM stanie?
No właśnie, im starszy wóz, tym trudniej z częściami, chociaż aż tak źle jeszcze jak na te czasy nie jest.Iudex pisze:Ten samochód powyżej to Golf I.
Sąsiad ma malucha, z żoną jeździ, dobrze im w tym wozie, bagaże się mieszczą, zero rdzy, wóz wygląda jak z salonu wyciągnięty, jeszcze w kolorze białym, zero problemów ma, jedynie koła zmienia na zime i olej wymienia.Iudex pisze:Czemu mówię zero rdzy?
Przecież GPS to jak komórka na podstawce na desce rozdzielczej.Iudex pisze:(Głupio wygląda golf ii z nawigacją GPS )
Mio p350 + automapa.Ant pisze:PS. Są już jakieś GPS'y co do celu doprowadzają?![]()
Tak... Mitsubishi, wkoncu to japoniecKamillos pisze:W Kliperku glownie chodzi mi o wyglad ladne jest i juz osiagi tez ok i AWARYJNOSC niska.. w koncu to Mitsubishi!
szalmar pisze:I siedziałem praktycznie we wszystkim.
A skąd to wiesz skoro nie jechałeś nimi? Czyżby głos hostess nie docierał do środka?szalmar pisze:i jest maksymalna, totalna cisza