Bluescreen przez Opere ?

Wszystko co związane z systemami operacyjnymi - problemy, uwagi, opinie.

<<

szalmar

Post autor: szalmar » 12 mar 2009, 15:28

Bluescreen przez Opere ?

Siemano, ostatnio zawuzylem, że Opera czesto ma 'brak odpowiedzi' i juz 3 razy temu towarzyszyl bluescreen :/
Mam Viste Home Premium x64, ale na XP SP3 mialem to samo ;/
I ten BS wlasnie wydaje mi się, że przez Operę się dzieje.
A nie przejdę na Firefoxa :P

Tresc info o bluscreenie :

Kod: Zaznacz cały

Podpis problemu:
  Nazwa zdarzenia problemu:	BlueScreen
  Wersja systemu operacyjnego:	6.0.6001.2.1.0.768.3
  Identyfikator ustawień regionalnych:	1045

Dodatkowe informacje o problemie:
  BCCode:	f4
  BCP1:	0000000000000003
  BCP2:	FFFFFA800619F3E0
  BCP3:	FFFFFA800619F618
  BCP4:	FFFFF80001F08E10
  OS Version:	6_0_6001
  Service Pack:	1_0
  Product:	768_1

Pliki pomagające opisać problem:
  C:\Windows\Minidump\Mini031209-01.dmp
  C:\Users\Dude\AppData\Local\Temp\WER-363451-0.sysdata.xml
  C:\Users\Dude\AppData\Local\Temp\WERE42.tmp.version.txt

Przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0415
 


<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Posty: 1294

Rejestracja: 6 maja 2007, 11:05

Lokalizacja: Gliwice

Post autor: stachu » 12 mar 2009, 17:10

Re: Bluescreen przez Opere ?

C:\Users\Dude\AppData\Local\Temp\WERE42.tmp.version.txt
Podaj treść pliku z datą bluescreena :]
Obrazek
<<

szalmar

Post autor: szalmar » 12 mar 2009, 20:03

Re: Bluescreen przez Opere ?

Jest jeden problem, gdzie to do ch.. jest?
Obrazek
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Posty: 3525

Rejestracja: 5 lut 2005, 12:49

Post autor: Maciek » 13 mar 2009, 15:52

Re: Bluescreen przez Opere ?

Oczywiscie posiadasz najnowszą wersję Opery (obecnie 9.64), flash, javy... I np. masz najnowsza wersje stabilnego oficjalnego wydania sterowników do karty graficznej? Sprzet sie nie przegrzewa? Itp. itd. Moge jeszcze dluuuuuugo gdybać :]
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

szalmar

Post autor: szalmar » 13 mar 2009, 16:45

Re: Bluescreen przez Opere ?

Hm, mam problemy z Catalystem.
Mam niby CCC, ale jak wlaczam to 2 sek jest klepsydra i nic sie nie dzieje, CCC nie otwiera się :|
<<

norbi1822

Nowy

Posty: 1

Rejestracja: 8 wrz 2014, 17:10

Post autor: norbi1822 » 8 wrz 2014, 17:14

Re: Bluescreen przez Opere ?

Hah też mam blue screena też sam kod czyli f4 i też używam opery :D długo główkowałem i myślę że to przez opere więc ja używał będę firefoxa :D BlueScreeny już mnie męczą od kond mam nową opere .