[problem] z zapisem na karcie pamięci
Wszystko o telefonach komórkowych GSM.
• Strona 1 z 1
Cześć. Nie mogę zapisywać plików na karcie pamięci (mam wystarczająco dużo wolnej przetrzeni). Kiedy próbuję przegrać coś przez Bluetooth na swój telefon wyskakuje: [operacja nie powiodła się]. Podobnie jest przy użyciu kabla USB i podłączeniu go do komputera. Nie mogę też przenieść plików z telefonu na kartę pamięci ani dodać na niej nowego podfolderu. Dodam, że wcześniej nie miałam takich problemów, mogłam przegrywać piosenki i tapety bez większych komplikacji. Proszę o pomoc.
Re: problem z kartą pamięci!
Nie wiem czy to istotne, ale może pomoże w jakimś stopniu: Napisz co to za telefon i co to za karta.
Odp.: problem z kartą pamięci!
W kartach pamięci (a przynajmniej w mojej) na bocznej krawędzi jest zworka, która po przesunięciu w górę uniemożliwia zapisywanie danych na karcie. Taka blokada zobacz czy na twojej jest coś takiego i jeśli jest, to przesuń.
Odp.: [problem] z zapisem na karcie pamięci
Ja na swojej karcie takiej blokady nie mam. To Nokia 5200, a karta - SanDisk Micro SD (nie kupowałam jej razem z telefonem, dokupiłam później).
Re: [problem] z zapisem na karcie pamięci
może nie pisze na temat ale nie chcialbym otwierac nowego działu mam pytanie . Zrobiłem format karty micro sd kingstona 4gb i po formacie wrzucilem piosenki wszystko działało ok ale, ale gdy juz chciałem wrzucic drugi raz cos to telefon tego juz nie wykrywa ?? Może wie ktoś o co chodzi . A do karty mam czytnik