Poradnik do Ice Age 3
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Re: Poradnik do Ice Age 3
lol koleś my też nie mamy pomysłu co ci poradzić abyś przeszedł tą "pewną rundę"!! jesteś w kropce i odpuść sobie grę XDjarek777 pisze:eśli nie, to przynajmniej podpowie jak przejść pewną rundę, bo nie mam pomysłu
Nie takiej pomocy się spodziewałem ... Może ktoś inny będzie bardziej wyrozumiały Pozdrawiam...
no kurcze może to trochę i chamskie było ale zadaj sobie pytanie czy na podstawie podanych tu informacji ktoś inny prócz jasnowidza oraz poradnika (którego nie posiadasz) by ci pomógł? może trochę więcej "szczegółów" podasz co do tej "pewnej rundy"
napisałeś że masz 25 lat a po takim wieku można by się spodziewać trochę więcej rozumu (przynajmniej według mnie oraz czytania regulaminu?)
napisałeś że masz 25 lat a po takim wieku można by się spodziewać trochę więcej rozumu (przynajmniej według mnie oraz czytania regulaminu?)
to ja przetłumaczę Napisz, o którą rundę Ci chodzi, o jaki moment i co sprawia Ci problem. Wtedy masz większe szanse na uzyskanie pomocy.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
OK. Chodzi mi dokładnie o rundę, w której dosiadamy dinozaura i rozbijamy nim wejścia do jaskini. Potem uciekamy od trujących roślin i z powrotem znajdujemy się na polance z dinozaurem. Cel, to odnaleźć pozostałych członków stada, a ja nie wiem już gdzie się udać... OK, na przyszłość postaram się od razu poprawnie precyzować wiadomości pozdrawiam
"Więcej rozumu" - to piszę ktoś, kto pisze "xD" wielkimi literami, zaczyna zdanie małą literą i nie używa przecinków. Gratulacje.DDragon pisze:napisałeś że masz 25 lat a po takim wieku można by się spodziewać trochę więcej rozumu
Jarek, wątpię, czy na tym forum znajdzie się ktoś, kto w to grał (chociaż musiałbyś spytać Ant'a).
drynda mi nie chodziło o interpunkcję i ortografię bo na tym to ja też nie raz się przejeżdżam i widać że ty też nie wiesz o co mi chodziło (jako jedyny, oprócz mnie, w tym temacie wykazał się mad_prince i chwała ci za to).
a co idzie dalej do "myślenia" i wieku to druga sprawa dalej mnie utwierdza w moim przekonaniu - jarek777 istnieje takie "cóś" jak funkcja "edit" (bardzo tajemniczy i złowrogo wyglądający przycisk)
żeby nie było. odezwałem się w tym temacie po to aby autor zamieścił bardziej sprecyzowany opis etapu. sam przeszedłem tą grę jednak to było dawno temu i się grało jeszcze w inne tytuły, a ten jakąś nie za bardzo mi zapadł w pamięci (miałem nadzieję że po opisie etapu coś mi zabłyśnie jednak gierka godna jest tylko przejścia dla samego zabicia czasu jak dla mnie ) więc sorki ale pomóc nie mogę (chyba że gdzieś dorwę poradnik)
a co idzie dalej do "myślenia" i wieku to druga sprawa dalej mnie utwierdza w moim przekonaniu - jarek777 istnieje takie "cóś" jak funkcja "edit" (bardzo tajemniczy i złowrogo wyglądający przycisk)
żeby nie było. odezwałem się w tym temacie po to aby autor zamieścił bardziej sprecyzowany opis etapu. sam przeszedłem tą grę jednak to było dawno temu i się grało jeszcze w inne tytuły, a ten jakąś nie za bardzo mi zapadł w pamięci (miałem nadzieję że po opisie etapu coś mi zabłyśnie jednak gierka godna jest tylko przejścia dla samego zabicia czasu jak dla mnie ) więc sorki ale pomóc nie mogę (chyba że gdzieś dorwę poradnik)
skoro wy wszyscy juz doszlicie dosc daleko to prosze pomozcie mi z jedna rzecza... mam problem z poziomem w ktorym diego goni antylope. zlapalam ja juz wiele razy i zmiescilam sie w czasie ale potem kazali mi powtorzyc poziom. dlaczego? jak mam to przejsc?? prosze pomozcie!!