Refleksje
[ja wiem, że temat taki badziewny, ale w southparku panuje wolność słowa ]
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
Chyba jakaś pomyłka.Adamo pisze:dzisiaj przeglądałem swój profil i tak patrze: data przyłączenia - 31 lipca 2007 roku
Tak więc, nawet nie rok. Trafiłem tu podobnie jak Piki,szukając jakiegoś spolszczenia na stronie głównej, potem kliknąłem forum (nie wiedziałem bardzo co to jest, bo neta miałem 2 tyg.) no i się zaczęło. Najpierw głupie posty, dopiero po czasie już załapałem o co tu chodzi Myślę dalej być na tym forum.., bo sam nie wiem.. jakoś tak się przywiązałem..05 Paź, 2006
około 2 tygodnie później dostałem mod prawie dwa lata, po 6 miesiącach istnienia forum, 28 user members.htm <tutaj macie, kto najstarszy jak chcecieDołączył: Sob 23 Lip, 2005 16:11
'Ja sie zarejstestowałem bo szukałem spolszczeniamad_prince pisze:Sob 17 Wrz, 2005 19:13
Jestem tu wielkie PRAWIE 2 lata i czuje sie dobrze, jak narazie ;] Bywają tu tematy na których myśl chce się śmiać i są też takie w których można naprawde dojrzale porozmawiać, i po czasie dostrzegam, że w zasadzie w pewnym stopniu tak powinno zostać, forum nie może powazne przez cały czas jego trwania. Choć wątpie jak tu niektórzy mówią, że przywykli do grona uiserów, nie mogę się z tym zgodzić, przecież [w moim odczuciu] nie można się do kogoś przywiązać po dyskusji na forum internetowym, powinien istnieć kontakt wzrokowy itd. Kończąc, myślę, że bedę tu jeszcze przez jakiś okres i Pozdrawiam....Sro 16 Lis, 2005 14:19
ja tez jestem tu prawie dwa lata ;]Pią 08 Lip, 2005 17:36
Za niedługo minie rok od czasu, kiedy się zarejestrowałem . Podobnie jak większość użytkowników stronę (o ile się nie mylę wówczas pod adresem maciek.kom.pl) znalazłem szukając spolszczenia do jakiejś gry. Przez pewien czas nie wchodziłem na forum, a jedynie przeglądałem stronę główną oraz podstrony. Później z ciekawości wszedłem na forum i zacząłem "przyglądać się" kto i o czym pisze. Po pewnym czasie zauważyłem temat założony przez Balroga84 dotyczący problemu z drukowaniem jakichkolwiek dokumentów na drukarce. Jako że znałem prawdopodobną przyczynę postanowiłem się zarejestrować i odpisać w tym temacie. Okazało się, że miałem rację i po zastosowaniu moich rad problem zniknął. Postanowiłem więc, że skoro już sie zarejestrowałem to będę starał się pomóc innym użytkownikom forum w rozwiązywaniu ich problemów (głównie związanymi z komputerami) o ile będę wiedział jak. I tak staram się pomagać do dziś .Czw 27 Kwi, 2006 10:58
Tak więc ja prawie póltora roku jestem już na tym forum, w sumie to tutaj nauczyłem się jak pisać poprawne posty i nie zachowywać się w internecie jak dziecko. Dzisaj już nie udzielam się tak często jak kiedyś no i był czas kiedy postanowiłem troche odpocząć od p24h. Mam nadzieje że forum będzie trwać jak najdłużej, to tyle z mojej strony .Pon 26 Gru, 2005
No to kilka dni temu minął rok jak tu jestem. Trafiłem na forum tak jak większość przedmówcow - szukając spolszczenia do jakiejś gry. Potem jakoś zaczełem posac na forum, siedziałem dość dużo, ale teraz nawte mi się nie chce... piszę jak mam jakieś problemy, albo jak wejde na forum i widze, że ktoś ma jakiś problem w którym mogę pomóc. PozdroPią 31 Mar, 2006 11:37
Mi w Lutym minął roczek, czyli mam gdzieś tak 1 rok i 2 miesiąceDołączył: Pon 27 Lut, 2006 18:20
Kod: Zaznacz cały
Sob 28 Sty, 2006 15:35
Na forum dołaczyłem kilka dni po tym jak założyliśmy stałego neta (6 Gru)Pon 19 Gru, 2005 16:36