Witam, często przeglądam stare tematy, jak na przykład w dziale humor, i wtedy przypominam sobie, że kiedyś na forum były takie osoby jak stand_"jakie lubisz chipsy"Up, czy russian, bądź maciek120 vel Globus oraz ich "dokonania". Postanowiłem stworzyć ten temat, gdzie zostawimy po sobie zapiski, co się działo w minionym roku, a także niejako ślad po sobie ku potomnym. Możecie tutaj pisać o sprawach związanych z forum i portalem (aczkolwiek tutaj najlepiej spisałby się Maciek najlepsze źródło informacji).
Forum przeszło na phpBB3, doszedł czytnik RSS, portal zmienił adres na portal24h.pl (a może to było w zeszłym roku? już nie pamiętam).
Pudzian skopał Najmana, Adamek Gołotę, ja jestem na 4 roku studiów i myśle o doktoranckich, zaręczyłem się.
Dopisujcie to, co Wam się przypomniało ważnego. Temat ustawiam na globalny na powiedzmy dwa tygodnie, potem nie wiem, albo go przeniosę do zamrożenia i odmrożę za rok, albo ustawię go jako przyklejony i każdy na bieżąco będzie mógł dopisywać informacje. Nie wiem, napiszcie jakbyście woleli.
Lista aktualnych VIPów
Kod: Zaznacz cały
http://mintos.wrzuta.pl/obraz/3rhI0cbEZSg/vipy
i moderatorów
Kod: Zaznacz cały
http://mintos.wrzuta.pl/obraz/8BTkj36a22k/modzi
Przy okazji proponuję też napisać tutaj wspomnienia z poprzednich lat, wymienić userów, których pamiętacie itp.
Ja wspominam Wojcireja, który był pierwszym moderatorem, ale jakoś zniknął bez wyjaśnienia. Szperałem trochę w google i znalazłem gościa, który by pasował do niego, ma taki sam nick i jest w mniej-więcej jego wieku, zajmuje się napisami do Anime. Brakuje mi też trochę innych moich kolegów moderatorów: Slavoya, Alkohola i Renifera - jaja z nimi były przednie, jak np. shackowanie forum przeze mnie i slava

Obecni moderatorzy nie są już tacy rozrywkowi

ale może to kwestia wieku, wtedy był bodajże rok 06, człowiek był młody i głupi

Wypadało by wspomnieć MATchlesSa, vel mistrza, który raz wraca na forum, raz z niego odchodzi, ale zawsze coś wnosi. Ciekawe, czy w przyszłym roku znów wkroczy do akcji. Był jeszcze Napster, który niestety złamał regulamin i opuścił naszego grono, a szkoda, bo również jego twórczość była przydatna. No i są jeszcze inni userzy, którzy niby są na forum, ale już ich nie ma, np Roma, Ramiro Cruz, Nivener (Mroczny), Śledzik (zbanowany). Ech, wspomnienia
//Edit
Po połączeniu z tematem "Refleksje" założonym przez Adamo temat "Kapsuła czasu" zaczyna się odtąd, gdyż forum ustawia posty wg daty.