[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 1 in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and font in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
[w produkcji] spolszczenie do gry Bully schoolarship edition - .::Forum.Portal24h.pl::.

[w produkcji] spolszczenie do gry Bully schoolarship edition

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

sebo001

Nowy

Post autor: sebo001 » 1 lut 2010, 12:07

[w produkcji] spolszczenie do gry Bully schoolarship edition

Witam. Właśnie powstaje spolszczenie mojego autorstwa do Bully'ego. W tej chwili spolszczone jest całe Menu i kilka początkowych misji. Prace nad spolszczeniem wciąż trwają. Codziennie staram się popracować troche nad spolszczeniem. Niestety w spolszczeniu <font color=red><b>nie ma</b></font> polskich znaków. Do finalnej wersji spolszczenia zrobiony będzie również instalator. Wysyłam spolszczenie na prośbę do beta testów. Zamieszczam również link do filmiku z efektem mojej pracy.

pozdrawiam

<<

Horhend

Awatar użytkownika

VIP

Post autor: Horhend » 1 lut 2010, 12:55

Powstaje spolszczenie do gry Bully schoolarship edition

No, nieźle... Dopiero co się ucieszyłem, gdyż niedawno jeden z użytkowników forum
(Jurasjo) zadeklarował, że tworzy spolszczenie do tej gry, a teraz ty!

Kod: Zaznacz cały

http://www.portal24h.pl/forum/spolszczenie-bully-scholarship-edition-t16587.html
Czyżby powstawały dwa spolszczenia?
Nie lepiej się zgadać i stworzyć jedno spolszczenie?
Nie dość, że "co dwie głowy, to nie jedna", to wtedy będzie szybciej i dokładniej!?