[pytanie] jak spolszczyć grę Deadliest Catch: Alaskan Storm
Witam posiadam grę o nazwie Deadliest Catch: Alaskan Storm jednak gra jest po angielsku i jak na razie nie ma do niej spolszczenia. Dlatego moje pytanie jest takie czy ktoś mógłby zrobić spolszczenie wiem że to nie jest łatwa sprawa która zajmie na pewno takiej osobie parę miesięcy, dlatego też mam takie pytanie jak to zrobić? Gdyby ktoś mi powiedział postarałbym się za to zabrać sam dotychczasowo spolszczałem różnego rodzaju programy nie brałem się nigdy za gry i jak widzę w grze nie ma plików językowych lub gdzieś są ukryte... Dlatego proszę o pomocną odpowiedź. Pozdrawiam !
Dokonałem odkrycia znalazłem folder w którym znajdują się pliki o rozszerzeniu .DB jest ich kilkanaście jeden ma nazwe "interface", "system", "menu" itp. Dlatego sądze że mogą to być pliki z tekstami po angielsku tylko jak otworzyć te pliki?
Dokonałem odkrycia znalazłem folder w którym znajdują się pliki o rozszerzeniu .DB jest ich kilkanaście jeden ma nazwe "interface", "system", "menu" itp. Dlatego sądze że mogą to być pliki z tekstami po angielsku tylko jak otworzyć te pliki?