[szukam] Supreme Ruler 2010

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

sidzej

Nowy

Post autor: sidzej » 4 wrz 2010, 18:10

Nie wiem czy dobrze temat zakładam.

Tak naprawdę posiadam spolszczenie z portal24H.pl ale nie wiem jak je zainstalować :/ Pół dnia siedziałem, instalowałem, resetowałem, zamieniałem pliki ale nic, gra dalej jest po rusku! Szukałem podobne tematy ale nie mogłem znaleść. Czy możecie dać jakąś instrukcje jak zainstalwoać spolszczenie? albo powód dla któego nie chce mi sie zainstalować bo co bym nie zrobił gra nadal jest po rusku! :mur: :rozpacz:

Nie moge w necie znaleść innego spolszczenia

<<

Horhend

Awatar użytkownika

VIP

Post autor: Horhend » 4 wrz 2010, 19:33

A może spróbuj te pobrane spolszczenie z Portal24h.pl wypakować/zainstalować
do folderu tymczasowego, (przykładowo): C:\spolszczenie i podmień pliki "ręcznie".

Pobrałem to spolszczenie i widzę, że rozpakował się folder Localize\LOCALEN
W tym "LOCALEN" są pliki odpowiedzialne za napisy.

Jeśli, tak jak napisałeś posiadasz wersję rosyjską, to prawdopodobnie należny pliki skopiować do foldera
odpowiadającego posiadanej wersji gry... W tym przypadku nie do "LOCALEN", bo to "EN" prawdopodobnie
oznacza angielską wersję gry; tylko do (ale to tylko moje domysły) "LOCALRU", gdzie te "RU" oznaczyć ma
wersję rosyjską.

Prawdopodobnie należy także pozmieniać nazwy z katalogu "Tutorials", na odpowiadające posiadanej wersji gry.
Tam znajdują się pliki z polskimi nazwami, np. A - Wstęp.csv, B - Rząd.csv itd.
<<

sidzej

Nowy

Post autor: sidzej » 4 wrz 2010, 20:09

Re: [szukam] Supreme Ruler 2010

Robiłem wszystko jak mówiłeś! Zamieniałem, wypaowywałem do innych folderów! kilka godzin siedzialem z netem szukajac odpowiedzi i nic nie znalazłem! Wszystko zmienałem ale gra naal jest po rosyjsku, nic to nie daje