[Szukam]Spolszczenie do Tomb Raider Underworld
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Prawdopodobnie spolszczenia nie uświadczysz, ponieważ od wersji Legend, później Anniversary i teraz Underworld,
prawdopodobnie lokalizacja znajduje się w którymś, DUŻYM, nawet 2GB pliku "bigfile" (bigfile.000, bigfile.001, itp).
Chyba nie znajdzie się osoba, która zadecydowałaby się na takie poświęcenie i wrzucenie tak dużego pliku...
Kwestią drugą jest to, w którym pliku "bigfile" znajduje się polska lokalizacja? Wątpię, aby ktoś w ciemno
wrzucał kolejno każdy tak duży plik...
prawdopodobnie lokalizacja znajduje się w którymś, DUŻYM, nawet 2GB pliku "bigfile" (bigfile.000, bigfile.001, itp).
Chyba nie znajdzie się osoba, która zadecydowałaby się na takie poświęcenie i wrzucenie tak dużego pliku...
Kwestią drugą jest to, w którym pliku "bigfile" znajduje się polska lokalizacja? Wątpię, aby ktoś w ciemno
wrzucał kolejno każdy tak duży plik...
Hmm mi to nie przeskadza ja osobiscie pochodze z angli lecz jestem polakiem aktułalnie mieszkam w angli wiec nie ma problemu ale wole gry Polskie