[Posiadam] Spolszczenie do Jedi Knight II: Jedi Outcast
Witam. Jestem autorem spolszczenia do gry Jedi Knight: Jedi Outcast, którym chciałem podzielić się z innymi. Aby spolszczyć grę, należy wypakować plik polskanapisy.pk3 z archiwum i skopiować do folderu \GameData\base w folderze, gdzie zainstalowana jest gra Jedi Knight II: Jedi Outcast. Więcej informacji o spolszczeniu w pliku info.txt w archiwum rar.
POBIERZ:
Pod tym linkiem zawsze znajduje się najnowsza wersja. Wybrałem serwis chomikuj, gdyż jestem pewny, że tam nie kasują po jakimś czasie plików. Jeśli jednak ktoś chciałby wrzucić go na inny hosting, też się nie obrażę, choć najlepiej, gdyby zrobił to z podaniem autora.
Mimo moich starań, spolszczenie nie zawiera polskich znaków, ze względu na dziwne pliki czcionki.
Dla zinteresowanych:
Zedytować plik tga to nie problem, ale zdaje się, że ten drugi opisuje pozycję i wielkość poszczególnych znaków, a do niego, mimo poszukiwań i starań, nie udało mi się dobrać. Jeżeli ktoś ma większą wiedzę ode mnie i ma pomysł, jak można zmusić polskie znaki do działania, będę mu bardzo wdzięczny.
POBIERZ:
Kod: Zaznacz cały
http://chomikuj.pl/nouwak/Spolszczenia/JOPLnapisy.rar
Mimo moich starań, spolszczenie nie zawiera polskich znaków, ze względu na dziwne pliki czcionki.
Dla zinteresowanych:
Spoiler: