[SZUKAM] nazwa gry.

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

manis6

Nowy

Post autor: manis6 » 16 paź 2011, 19:33

[SZUKAM] nazwa gry.

Witam. Temat najbardziej pasował mi do tego działu - jeżeli to nieodpowiedni dział, to proszę administrację o jego przeniesienie w należne miejsce. Tak jak w temacie - poszukuję nazwy gry. Gra jest bardzo stara, grałem w nią z dobre 6 lat temu, jak nie więcej. Pamiętam ją jak przez mgłę, więc napiszę wszystko, co pamiętam o niej.
-Grało się robotem, można było zbierać różne rodzaje broni dla robota, które były rozmieszczone na mapie.
-Można było grać na dwóch graczy (ekran monitora podzielony był na dwie części - robot czerwony i niebieski)
-Celem gry było zniszczenie bazy przeciwnika (w bazie można było produkować jednostki latające, które chroniły wyłącznie bazę przed drugim graczem i jednostkami naziemnymi, latały wyłącznie nad swoją bazą.Natomiast jednostki naziemne (swego rodzaju czołgi, o ile pamiętam nie wyglądały jak zwykłe czołgi - miały trójkątny kształt i unosiły się nad ziemią jak poduszkowce :D ) służyły wyłącznie do atakowania bazy przeciwnika. Obie jednostki można było produkować w wielkości "małej" i dużej".
- na mapie, na której się grało rozmieszczone były "działka", które można było przejąć. (o ile pamiętam, to na początku rozgrywki miały kolor siwy i nie atakowały nikogo, natomiast po przejęciu miały kolor niebieski lub czerwony, w zależności kto je przejął. To była chyba wersja demo gry, pamiętam tylko jedną mapkę)
-widok z góry
-W kampanii o ile pamiętam również można było grać na dwóch graczy, były to chyba roboty policyjne, które potrafiły się zmieniać w pojazdy policyjne.
Jak wspominałem całość pamiętam jak przez mgłę, więc mogłem coś przekręcić :kwasny: Jeżeli komuś skojarzy się nazwa gry z owym opisem, to proszę o odpowiedź ;)

<<

Reduks

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Reduks » 17 paź 2011, 13:24

Odp: [SZUKAM] nazwa gry.

Znam tą grę rok temu grałem z nudów ,czy można było znaleźć następujące bronie: wyrzutnia piłek ping pocgowych ,karabin maszynowy i wyrzutnia płyt cd?
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
<<

manis6

Nowy

Post autor: manis6 » 17 paź 2011, 22:16

Odp: [SZUKAM] nazwa gry.

Nie spamuj...