[Problem] DLC do Modern Warfare 3
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
9 maja zakupiłem DLC Collection 1 do MW3. Pobranie przebiegło bez problemów, grałem na nowych do samego późnego wieczora. Problem zaczął się drugiego dnia, chciałem grać z kolegami którzy nie mają DLC. Wyłączyłem DLC w menu gry, po wybraniu trybu i wczytaniu mapy pojawia się następujący komunikat Files different from the server. Na nowych mapach mogę grać bez problemu tylko gdy chce grać na standardowych mapach. Po odinstalowaniu gry i usunięciu resztek gry ze steama zainstalowałem ponownie i tu już zaczęły się kwiatki. Normalne standardowe mapy działają a DLC nie, już nie wiem o co chodzi. Taki komunikat jest Wymagane DLC.Brakuje mapy Piazza lub jest uszkodzona. Zakup odpowiedni pakiet map. Dawałem też spójność plików. Macie jakieś konkretne sugestie.
Odp: [Problem] DLC do Modern Warfare 3
Pewnie pliki serwera są nieaktualne, skoro Ty masz je aktualne.
Wiesz Maćku gdybym grał na dedykach to może by tak było ale ja gram tylko przez iwnet. Poczekam jeszcze trochę na łatkę.
EDIT//
Tak jak przypuszczałem producent gry wydał łatkę która naprawiła problem z plikami.
EDIT//
Tak jak przypuszczałem producent gry wydał łatkę która naprawiła problem z plikami.
http://youtu.be/TGr9aIuDTLw to jest odpowiedz na twoj problem wrazie pytan pisz pozdrawiam fish...