[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 1 in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: t line 1 and font in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
Probelm z Mozillą Firefox - .::Forum.Portal24h.pl::.

Probelm z Mozillą Firefox

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

woncki43

Nowy

Posty: 2

Rejestracja: 26 lut 2013, 15:38

Post autor: woncki43 » 26 lut 2013, 15:43

Probelm z Mozillą Firefox

Witam. Mój problem polega na tym że firefox 19 denerwuje mnie tylko jak może. Piewszym problemem jest dodatek AdBlock plus, który ma blokować reklamy. Gdy jednak go zainstaluje, chodzi tylko do zamknięcia przeglądarki. Potem nie ma go nawet w dodatkach i trzeba go instalować od nowa. Dodam tylko że w zakładce rozszerzenia nie mam nic, <font color=red><b>po prostu</b></font> puste okno. Dopiero we wtyczkach znajdują się dodatki. Drugi problem, to jak skasować 22find? Zmienianie strony głównej nie pomaga, zawsze na stronie startowej się wyświela ten portal 22find.
P.S. Mozillę reinstalowałem


<<

DDragon

Awatar użytkownika

Profesor

Posty: 692

Rejestracja: 6 sie 2007, 13:05

Lokalizacja: Wrocław

Post autor: DDragon » 26 lut 2013, 18:44

Re: Probelm z mozillą

bardzo możliwe że zainstalowałeś przypadkiem nawet jakiś toolbar agresywny - to nowy rodzaj pseudo wirusa - zbiera różne dane itp a w skrajnych przypadkach może zbierać nawet hasła, odwiedzane dokładne adresy nawet pomimo trybu anonimowego czy inny podobny. sprawdź czy nie masz takiego, niestety z doświadczenia u kolegi wiem że to (cenzura) trudno wykryć, trudniej usunąć bo mogą pozostać nawet pojedyncze usługi/funkcje ale potrafią sobie z tym poradzić antywirusy lub szukacze typu Spybot search & destroy ale to kilku trzeba po kolei użyć. Jednak zaznaczam że to nie jest na 100% pewne, ja po prostu w tym przypadku właśnie miałem taki problem. adblock jest blokowany przez takie coś żeby kasę trzepać a strona startowa z wiadomego powodu. tak przypuszczam że to może być przyczyną. mam właśnie tą wersję mozilli i żadnych problemów także to coś u Ciebie.
Czasem słońce, czasem deszcz... niestety zawsze piach prosto w oczy...
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Posty: 3525

Rejestracja: 5 lut 2005, 12:49

Post autor: Maciek » 27 lut 2013, 11:08

Re: Probelm z mozillą

Pełny skan komputera programem:
http://www.portal24h.pl/pobierz/detale/ ... oy-pl.html
następnie skan:
http://www.portal24h.pl/pobierz/detale/ ... lware.html
następnie skan jakimś dobrym programem natywirusowym typu ESET/Kapspersky/Symantec (do wyboru do koloru)

Następnie będzie pewnie konieczne wyczyszczenie instalacji Mozilli, czyli odinstalowanie Firefoxa programem:
http://www.portal24h.pl/pobierz/detale/ ... er-pl.html
(przed tym backup tylko niezbędnych rzeczy i import po instalacji świeżej wersji np.: zakładek)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

woncki43

Nowy

Posty: 2

Rejestracja: 26 lut 2013, 15:38

Post autor: woncki43 » 27 lut 2013, 17:09

Re: Probelm z Mozillą Firefox

Wielkie dzięki Panowie, na szczęście pomogło
edit: niestety, problem dalej występuje, coś blokuje adblocka, jednak jest postęp, tzn nie jest on kasowany tylko wyłączany, i trzeba go za każdym razem włączyć :/
<<

frediuncle

Nowy

Posty: 1

Rejestracja: 22 sty 2014, 11:21

Post autor: frediuncle » 22 sty 2014, 12:47

Re: Probelm z Mozillą Firefox

I'm just in this case I just had such a problem. adblock is blocked by such a thing to beat cash and home page of conscious reason. I suppose that this may be the cause. I have just this version of mozilla and no problems as something from you.