Problem z DMC 5 pomocy!
Witam.Otóż ma pewien problem z grą devil may cry 5.Za każdym razem kiedy włanczam grę chodzi mi ona dość płynnie przez cały czas, ale co jakiś czas mam takie dłuższe przycinki na 4 sekundy kt<font color=red><b>ó</b></font>re bardzo utrudniają grę.Nie wiem zupełnie o co chodzi,nawet zmniejszyłem rozdzielczość na bardzo małą,gra osiągła jakieś 70 fps,chodziła płynnie ale te przycinki się nie zmieniły,raczej nie zależą one od ustawień graficznych.
proszę o jakąś radę co z tym zrobić, nie znam się za bardzo na komputerach więc prosiłbym o dokładniejsze wytłumaczenie
sprzęt mam niezadobry,gram na laptope ,ale kolega ma stacjonarny i muwł że miał to samo ale coś ustawił z prcesorem.Nie pomugł mi bo sam uż nie pamięta co ustawiał.
proszę o jakąś radę co z tym zrobić, nie znam się za bardzo na komputerach więc prosiłbym o dokładniejsze wytłumaczenie
sprzęt mam niezadobry,gram na laptope ,ale kolega ma stacjonarny i muwł że miał to samo ale coś ustawił z prcesorem.Nie pomugł mi bo sam uż nie pamięta co ustawiał.