Re: Płyta CD z www.Portal24h.pl
najlepiej było by gdyby wydawana była co 1miesiąc i to 1DVD z cało miesięczną zawartością portalu- takie mini archiwum
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Vortalu.
Nie musisz się ze mną zgadzac bo to nie jest moja opinia - to są statystyki, czyli czyste fakty niepodlegajace dyskusji.Balrog84 pisze:nie zgodze szczerze ja w mojej miescie nie znam nikogo kto by jeszcze uzywal modemu
Wg. mnie co jeden rok...ahilles107 pisze:najlepiej było by gdyby wydawana była co 1miesiąc
sorry maciek ale jezeli wierzysz w jakies statystyki lub co gorsza sondaze to widac ze zyjesz w swiecie skad pochodzi twoj avatar( oczywiscie bez obrazy)Maciek pisze:to są statystyki, czyli czyste fakty niepodlegajace dyskusji.
Ja równiez wiem jak to jest. Miałem kiedys modem i jak pobierałem spolszczenie do san andreas to po prostu szłem na herbatę lub coś zjeść. Wracałem a tam 50% pobierania . Ale jakies 3 miechy temu przerzuciłem sie na stałe łącze.Matiuk pisze:Ja jednak będe przeciwny twoim wytłumaczeniom Balrog84 i popre ten pomysł przynajmiej ze względu na to, ze ja kiedys tez bylem Modemowcem i wiem jak to jest
Mark Twain twierdził, że są trzy typy kłamstw:Maciek pisze: to są statystyki, czyli czyste fakty niepodlegajace dyskusji.
Fakt, na początku byłem przeciw bo podzielałem zdanie przedmówców, ale kiedy doszedłem do tej wiadomości to jednak zgadzam się z tobą. Wydaje mi się, że płyta by się sprzedawała i, że to dobry pomysł. Ale ja bym tej płyty nie kupił bo nie mam modemówki. I nie jeste pewien czy większość osób wchodząca na twoja stronke ma modemMaciek pisze:Ale wiekszosc uzytkowników internetu to osoby posiadajace modem, a dla nich sciagniecie pliku o wadze 1MB to juz wielkie i kosztowne zadanie. Nie wspominajac juz o sciagnieciu dema 250MB...
Na modemie 4MB - sciaga sie przez 1h co daje w planie standardowym TP 6zł (obliczenia szacunkowe)