[Galeria] Nivener
Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
Re: [Galeria] Nivener
Co ci powiem że niejest źle.(jak na 1 raz) Przydało by się wtopić rendery, zmienić czcionke, i tło bo takie nudnawe ale jako że 1 raz to lightowo!
Dno . Ale jak na pierwszy raz, jakby się przyjżeć to widać ukryte znaczenie. (Tylko jakie)
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
- Czcionka
- Brush
- Rendery
- Wtapianie
1/10 za chęci, ale od czegos się Zaczyna
- Brush
- Rendery
- Wtapianie
1/10 za chęci, ale od czegos się Zaczyna
Ostatnio zmieniony 13 sie 2006, 17:19 przez Nivener, łącznie zmieniany 1 raz.
wtapia się zmieniająć blending move na soft light(łagodno światło) albo zmiejszająć krycie(fiil)
Zapraszam do mojej galerii
2/10 chłopak sie dopiero uczy dobre chęci ! Daj lepsze brushe
Wypowiedź na miare Grafika XXI Wieku
Brushe, Wtapianie, Rendery, Czcionka, TO całe do Poprawy
Brushe, Wtapianie, Rendery, Czcionka, TO całe do Poprawy
Wiesz co, powinieneś robić JEDEN DUŻY render, zamiast kilku małych, bo to psuje efekt, jak chcesz BRUSHE etc. albo pogadać to wal na GG. Chętnie pomoge
te pracy są ale może poczytaj tuty i będzie dobrze
Wstawiłem 5 nowych prac Oceńcie i napiszcie czy mi wychodzi to wtapianie, czy niee przesadzam z edycją warstw no i powiedzcie czy ta ostatnia praca dobrze mi wyszła
Nic do niczego nie pasuje, tło do rendera, itd. spróbuj sobie wyobrazic to ... zmysł artystyczny
Nudne,mało smieszne i do d*** że tak powiem bo ja sie na grafice znam ;P te prace to chyba podrobiane jaies zero pomysłow od siebie :p
A żeby nie było nudno zrób siga C4d lub Splatter ze stocka To pogadamy kto robi nudne
2/10
A żeby nie było nudno zrób siga C4d lub Splatter ze stocka To pogadamy kto robi nudne
2/10
Widziałem Twoje 'boskie' dzieła, grafiku i Pr0H4k50rZe od siedmiu bolesci, wiec daruj sobie takie komentarze.kubas89 pisze:Nudne,mało smieszne i do d*** że tak powiem bo ja sie na grafice znam ;P te prace to chyba podrobiane jaies zero pomysłow od siebie :p
kilka sygnek z zeszłego miecha ;p (narazie mam Linu<font color=red><b>ks</b></font>a i jestem odłączony od PhotoShopa )
te sa juz troche starsze ;p robiłem je dla kuzynki ;p
te sa juz troche starsze ;p robiłem je dla kuzynki ;p
Ostatnio zmieniony 21 gru 2006, 17:06 przez Nivener, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałbym też zrobić cos takego, ale niestety nie mam PS'a. Mam za to Paint Shop Pro. Czy uda mi się zrobic tym programem coś fajnego?? I jeszcze jedno pytanie. Skąd brać gotowe tła czy elementy do wklejania??
Iwan, tło sie samemu robi ;p rendery to GooGle a co do brush'y prydatnych w robieniu tła to też to samo co przy renderach
Tak ty mi tu pisz o renederach, brushach itp. a ja nie mam pojęcia co to jest...Mroczny pisze:Iwan, tło sie samemu robi ;p rendery to GooGle a co do brush'y prydatnych w robieniu tła to też to samo co przy renderach
render - wyciety obiekt gotowy do obróbki http://www.planetrenders.net/renders/
brush - pędzel http://browse.deviantart.com/resources/ ... psbrushes/
brush - pędzel http://browse.deviantart.com/resources/ ... psbrushes/
Dzięki. Teraz już przynajmniej kojarze o czym mówicie.
Sorry za off-topy, ale chciałem się dowiedzieć o co chodzi z tymi renderami itp.
Sorry za off-topy, ale chciałem się dowiedzieć o co chodzi z tymi renderami itp.
Ostatnio zmieniony 22 gru 2006, 11:50 przez Iwan, łącznie zmieniany 2 razy.