[pytanie]OC Galaxy 7600GS 256/1.2 Zalman ,a Ghost Recon AW
Podkręcam wyżej wymienioną kartę.Ile idzie?Nieistotne.Ustawiam zegary,puszczam 3D marki(03,05,06) i jak jest ok gram w czułe dla OC(szybko reagujące na przetaktowanie zbytnie) gry np.NFS MW ,F.E.A.R. ,Oblivion ,Far Cry 64bit z HDRami on,Call of Juarez i Ghost Recon AW.Karta po kolejnym "dodaniu mocy" przeszła pięknie 3Dmarki(na 3krotnych przebiegach) -bez artefaktów i zwisów,freezów.Gry?OK!Ale jedna nie -Ghost Recon AW.Po chwili grania na czarnym tle pojawiają się jasne kropki(najszybciej w trybie celownika optycznego) -wiadomo co to jest.Ale dlaczego tylko w tej grze?Jakieś niuanse enginu?Ktoś tak miał?Przestałem kręcić i nieco cofnąłem zegary ale ciekawość mnie męczy.Poza GRAW wszystko chodzi bez problemu.Poprzednia karta "błyskała" w F.E.A.R. ,a GRAW cisza i spokój(gf 6800).Może karta da jeszcze radę tylko ta gra jest zbyt niestabilna.Spatchowana jest do 1.06.Ciekawe czy ktoś miał podobne doświadczenia?Dodam ,że karta nie jest podkręcona rekordowo(ponad inne egzemplarze) więc przynajmniej teoretycznie potencjał jeszcze ma(teoretycznie!).Czekam na pomoc...
[ Dodano: Czw 12 Paź, 2006 13:24 ]
Wobec natłoku odpowiedzi temat do zamknięcia.Dzięki
[ Dodano: Czw 12 Paź, 2006 13:24 ]
Wobec natłoku odpowiedzi temat do zamknięcia.Dzięki