Czy ta pamięć będzie dobra?

pamięci
Proszę o opinie.
I czy ta firma jest jakaś znana czy raczej podrzędna?
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
Najmniejsze CL (w tym sklepie co chcę kupić) to chyba było 3. Ale to były pamięci Kingstona. Czy Kingston jest dobry? Z tego co wiem to nienajlepsze robi karty pamięci do aparatów (podobno) ale czy RAM Kingstona jest dobry?Mat pisze:I po za tym szukaj jak najmniejszego CL. Tu masz 4. Nie jest to jakieś super ważne ale na pewno pomaga.
Hmm. Moim zdaniem to dobry wybór.adamino pisze:http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17386
To może te będą dobre? Te same cechy co te pierwsze, tylko mają CL 3.
Ale sam przyznasz że wydajnościowo są już średnią klasą wyższą.Lucas McFly pisze:Nie wiem dlaczego twoim zdaniem Ramiro Cruz Kingston jest Średni ? Kingston to taki Porsche - sa szybsze samochody - (Bugatti Veyron - extremalny) ale nie powiesz ze Porsche jest średnie. może nie robi najwydajniejszych pamieci na swiecie ale na pewno ma bardzo malo reklamacji i nie ma problemow z kompatybilnocia. Chociaz ma tez serie pamieci HyperX
Hmm nie mam dokładnej kwoty przeznaczonej na to, ale nie chciałbym zapłacić za dużomarkowronczyno pisze:A i podaj ile pieniędzy masz przecznaczony na zakup tej pamięci.
Chyba by mi to przyjęli w reklamacji ?!Lucas McFly pisze:Geil to np mialem 2 takie opakowania i jedna z kosci byla uszkodzona
Co to są te timmingi i po co je zmieniać ? Proszę o odpowiedź bo nie znam się na tym.Lucas McFly pisze: Tylko pamietaj zebny timmingi w BIOSie pozmieniac.
Ale przecież te pamięci w czarnym pudełku, link jest wcześniej,Lucas McFly pisze: Tylko pamietaj zebny timmingi w BIOSie pozmieniac.
Tego kometaza to ja tez do połowy nie rozumiem. Ale mogę ci powiedzieć, że Taiming musisz czasem zmienić sam w BIOSIE bo nawet jeśli producent podał ci 3-8-4-4 z automatycznie będzie ustawiony na np: 5-5-5-20. Dlatego też musisz go ręcznie zmieniać i to tyle. Są też pamięci, które ustawiają się automatycznie.adamino pisze:"Normalnie są baaaaardzo szybkie, a jak jeszcze zmniejszymy częstotliwość na 533MHz i timingi to są już extra szybkie. "