po pierwsze nie miałem dźwięku w 2 głośnikach tylko w 5, w dwóch przednich, dwóch tylnich i w woffie, centralny milczał, podczas testu było wszystko elegancko było słychać centralny wszystko co mozliwe bylo ustawione na 5.1, pozniej zainstalowalem inny sterownik, to teraz gra mi sam centralny i dwa tylnie oraz woffer, a dwa przednie milczą, mam nadzieje ze starownik od mad_prince pomoże, zainstalowałem go ale jeszcze kompa nie uruchamiałem ponownie bo jestem na nim troche zajęty i nie moge zbytnio, ale jak go zrestartuje to napisze, a piosenki odtwarzam w Winamp 5.1, specjalnym do głośników z sytemem przestrzennym, jutro spróbuje jeszcze JetAudio, ponoc dobry
No cóż
pobrałem te
http://programy.pcworld.pl/pc/programy/0379.html.html , patrze a to są te same co miałem na początku, i tam w nich już próbowałem wszystkiego chyba ale gra tylko 5 głośników, bez centralnego, w Call of Duty 4 ustawiam na 5.1 i caly czas centralny nie gra, w opcjach tamtych sterów jest wszystko na 5.1 powinno byc ok, przy teście kobieta mówi normalnie "center" w centralnym głośniku ale w grze i jak słucham muzy nie słuchać nic... a tę karte wykrywa mi jako: " Creative SB Live! series (WDM) " wiec wydaje sie w miare dobrze, po zaznaczeniu opcji "Digital output only" w sterownikach wyłączaja sie wszyskie głośniki i sam centralny szumi tylko. Co zrobić? może ktoś wie ?
Spoko "kolegowie"
właśnie zainstalowałem JetAudio
w końcu chodzą wszyskie głośniki
ale co do gier tzn narazie Call of Duty 4 to nie mogłem uzyskać dźwięku z centralnego... zobacze póżniej jeszcze inne gry i jakiś film odpale, jakbyco to napisze