[zabawa] zgadnij z jakiej gry jest screen!
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Re: [zabawa] zgadnij z jakiej gry jest screen!
grzecho, FF to jRPG, nie przygodówka.
Iwan, nie masz zgadnąć tytułu serii, tylko tytuł gry. Nie zaliczam. Ale potwierdzam, jest to część serii Nancy Drew. Pozostaje wam 17 gier do wyboru
Iwan, nie masz zgadnąć tytułu serii, tylko tytuł gry. Nie zaliczam. Ale potwierdzam, jest to część serii Nancy Drew. Pozostaje wam 17 gier do wyboru
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
No to jedziemy:
Nancy Drew: Stay Tuned for Danger
Nancy Drew: Stay Tuned for Danger
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
NIE.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Napisałem to aby ułatwić reszcie zgadywanie... ostatnio wspominałeś mi coś o tej serii. Dlatego tak trochę pokojarzyłem
Ty najczęściej odgadujesz a jak zobaczyłem że nie trafiłeś to pomyślałem, że to jest trudniejsze niż myślałem, więc dałem kolejną podpowiedź.Delacroix pisze:Gdzie tam, trudne. Miałem dwa typy, jeden nie był OK, to strzeliłem drugi... i wygrałem.
A co do Twojego screena to jest Nancy Drew: Legend of the Crystal Skull
W zasadzie to tylko my dwaj gramy w ping-ponga, od czasu do czasu ktoś się nam wetnie, ale na to wygląda, że to prywatna partia... pomiędzy mną, a Śledziksem, który właśnie daje screena!
No na to wygląda (a wystarczy tylko przecież dobrze w necie poszukać) dlatego tym razem dam coś prostego żeby inni mogli też zgadnąć (przynajmniej mam nadzieje że to będzie proste)
Oddworld: Abe's Oddysee...?
Jesteś bezlitosny ale to nie to, blisko byłeś
Oddworld: Abe's Exoddus, i teraz to już MUSI być to
Miałem nadzieje że koś inny w końcu coś odgadnie, ale nie dałeś innym szansy teraz Twoja kolej
Darmowa przygodówka, w miarę nowa.
EDIT: Ponieważ nikt nie zgadł, podaję tytuł: Fate by Numbers, a oto link do oficjalnej strony. Uwaga. Ma 1.2 GB A druga część będzie już komercyjna, bo szukają wydawcy.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2008, 09:10 przez Delacroix, łącznie zmieniany 1 raz.
The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure
The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure
Ant, źle.
Delacroix coś mi się zdaje że tym razem dałeś za trudną grę do odgadnięcia, co to było? To ma być zabawa zgadnij z jakiej gry jest screen a nie kto da grę której nikt nie zgadnie. Więc proponuję dawać jakieś łatwiejsze i bardziej znane gry. Jako że już minęło 48 godzin od dania ostatniego screena to pozwolę sobie dać nowego.
to jest Fahrenheit
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
Dobrze daj screena Kocyk
Ostatnio zmieniony 16 sty 2008, 17:06 przez Śledziks, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja udzieliłem przy okazji odpowiedź na twoje pytanie, znajduje się przy moim screenie.
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE