[dyskusja] czy dużo "dają" sterydy?

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj! ;)
W tym dziale nie są zliczane posty!

<<

mad_prince

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: mad_prince » 19 gru 2007, 15:37

Re: [dyskusja] czy dużo "dają" sterydy?

nie zachwalać szkodliwych używek! Zwłaszcza cuchnących.

Kod: Zaznacz cały

<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
"ignorancja częściej jest przyczyną pewności siebie niż wiedza" - Darwin
<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 19 gru 2007, 22:44

mad_prince pisze:nie zachwalać szkodliwych używek! Zwłaszcza cuchnących
No ok ok wlasciwie odbieglismy od tematu.
<<

Nivener

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Nivener » 21 sty 2008, 16:08

maciek120, sterydy ? to może od razu wzbogać swoje mięśnie uranem :| sterydy mają bardzo dużo skutków uboczny, od wszelakich wysypek kończąc na bezpłodności, jaki mają efekt ? bardzo duży, dobrze brane pod okiem specjalisty mogą spowodować że po ich zażyciu nasza siła wzrośnie kilkukrotnie, jest to efekt chwilowy w sumie maxymalnie 6-8 godzin.
Branie sterydów też nie oznacza faktu że nie trzeba ćwiczyć, bo wtedy trzeba ćwiczyć i to więcej niż bez nich. Więc ja osobiście odradzam Ci brania sterydów !
Choć mogę Ci polecić produkty formy 'Olimp'

Kod: Zaznacz cały

http://www.odzywki-olimp.pl/
są to sprawdzone produkty, których skutki uboczne, albo nie istnieją albo są nieszkodliwe :)
Nie są to wpradzie sterydy ale środki lekko 'wspomagające' :)
Jak na twój wiek to zalecał bym Ci branie białka na masę mięśniową i duuużo ćwiczeń :)
najlepiej na niedużych ciężarach (tak 3/4 twoich możliwości) w krótkich seriach (np po 5 razy na serię) i zaczynać od małego ciężaru, powoli go zwiększając (np. co serię dodać 2 lub 4 kg ) wtedy nabierzesz masy mięśniowej, po jakimś czasie gdy dojdziesz do wniosku iż twoja masa jest już wystarczająca, zabierasz sie za ostre treningi (na maximum możliwości) i pamiętaj że początki tych treningów będę prawdopodobnie najgorszym co Cię w życiu spotkało, ale efekt będzie zadowalający :)
To chyba tyle ode mnie ^^
Pozdrawiam
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 21 sty 2008, 20:06

Mroczny pisze:maciek120, sterydy ? to może od razu wzbogać swoje mięśnie uranem
Mu dokładnie o sterydy nie chodziło. xD Temat postu trochę zmodyfikował Maciek.
<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 23 sty 2008, 23:26

Ja w tym momencie biore Kreatyne cm3 Treca,Dextroze,i MASS XXL.I musze poiwedziec ze pompa w lapie jest niesamowita!!! W ciagu 3 tyg przybylo mi 2cm w bicepsie(nadmuchanej masy) Ale tak jka pisal kocyk ja chcem sie nadmuchac do wakacji mi nie chodzi o sile.

P.S. Juz misie rozstepy robia xD
<<

Śledziks

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Śledziks » 24 sty 2008, 00:45

A za 10 lat impotencja :rotfl:

Jak dla mnie sterydy to syf na kółkach. Wygląda się jak nadmuchany, siły zero tylko wygląd king konga. To już lepiej chodzić na siłownie i wcinać białko, jakaś kreatynka te sprawy i się fajnie wygląda a tak to taki totalny ABS w dresiku
Obrazek
<<

Capon

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Capon » 24 sty 2008, 01:32

ja słyszałem że po sterydach na starość z mięśni robią się straszne flaki i jest sie pomarszczonym jak zombie :przestraszony:
chyba każdy paker ma mięśnie okrągłe ale za to łeb kwadratowy :luka:
a co do treningu...
jeśli już zaczynasz, nie możesz po prostu tego tak od razu rzucić, bo to również szkodzi twojemu ciału...
trzeba po trochu ograniczać, a słyszałem że jest bardzo ciężko bo to ponoć bardzo długo trwa...
Jeśli chodzi o sterydy to nic więcej nie mogę powiedzieć bo sie na tym nie znam, ale jeżeli już chcesz brać to nie bierz tak jak Ci koledzy mówią bo to głupota.
lepiej skontaktuj się z lekarzem i niech Cie przebada bo każdy organizm jest inny, i nie każdy może akurat tego <font color=red><b>w ogóle</b></font> tolerować.
Jak tak bardzo lubisz mordobicie, bo wspominałeś o kung-fu to polecam SAMBO.
Rosyjska sztuka walki która polega na jak najszybszym powaleniu przeciwnika i najlepiej mieć przy tym trochę siły(ale nie nadmiar, naturalnie) :)
Co do kung-fu to balony sie do tego nie nadają bo trzeba mieć rozciągnięte ciało.

PS: Jak chcesz mieć piękne ciało aby je pokazywać na plaży to bierz przykład z Greków :) peeeełna harmooonia :) uwierz mi że to ochydnie wygląda jak koleś nie ma wcale szyi, głowa w porównaniu z korpusem jak łepek od szpilki, a po nasmarowaniu oliwką każdą najmniejszą żyłkę na ciele widać :zdziwko:
Obrazek
<<

Nivener

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Nivener » 24 sty 2008, 10:01

maciek120, napompujesz sie szybko... i równi szybko powietrze z Ciebie zejdzie x]
co do ćwiczeń to najlepiej bez odżywek, samemu powoli, no może jak ktoś chce jeździć czarnym bmw, w dresiku, z kietą na szyi i z ABS'em no to polecam pchać odrazu w siebie uran ;]
<<

Śledziks

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Śledziks » 24 sty 2008, 10:46

Mroczny zgadzam się z Tobą w 100% procentach. Wyżej napisałem o białku to nie jest odżywka tylko czyste białko takie jak w mleku tylko że bez "dodatków" ja sam trenowałem Tae Kwon Do później chodziłem na siłkę a teraz ćwiczę szóstką Weidera i NIGDY nie używałem niczego dopingującego nawet tego białka wszystko naturalne i teraz mam fajną figurę a nie jak te dresiarze na co mają wodę w mięśniach po sterydach... w mózgu zresztą też.

A jeżeli chcesz poznać jakie "efekty" dają sterydy to wejdź tu
Obrazek
<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 11 lut 2008, 00:00

Jako ze jestem zalozycielem tematu to przekaze wam moje nowe wiesci.

Wlasnie skonczylem cykl Kreatyny cm3 z jabłczanem+ stosowalem dextrose(weglowodany i transporter Kreatyny).I musze powiedziec ze efekt jest powalajacy!!!!! 3,5 cm w ciagu 6 tygodni!!!!!! Mam teraz 37,5cm w bicepsie.Jestem zadowolony a zaplacilem za kreatyne 2x78 zl(trec'a King Size w paczce 360 tab. ale musialem kupic 2 takie pudelka).Dextrose stosowalem tylko 3 tygodnie tez Trec'a kosztowala 19,99zl.Jezeli ktokolwiek chce cwiczyc to najpierw niech kupi monohydrat kreatyny czyli np.Creatine micronized 200 mesh+ taurine a pozniej zabiera sie za cm3 i dextrose.W kreatynuie micronized 200 mesh jest 400 tabletek (po 12 dziennie niezaleznie czy cwiczysz czy nie) i kosztuje 59zl.Ale od razu mowie ze cm3 jest najepsza na swiecie tylko ze ta kreatyne bierzemy na drugi cykl.Po kazdym cyklu miesiac przerwy.I zeby nie stracic wypracowanego efektu cwiczymy bez niczego ale solidnie,w czasie cylku tez nie odpuszczamy.Jeszcze wspomne o diecie jest ona wazna ale ja nie zabardzo sie przykladalem bo wciaz glodny chodzilem. Jezeli chodzi o skutki uboczne kreatyny to nie ma jako takich dowodow ze powoduje ona np wymioty,bole glowy,omdlenia,biegunke.Po prostu nie szkodzi.Kreatyna jet moczopedna i najlepiej popijac wiecej wody niz zwykle a brane tabletki popijac 300ml wody.Nigdy nie cwiczyc od razu po obiedzie,zoladek nie może byc napchany po wtedy na wzdecia i sie odbija(raz tak mialem).

Jezeli macie jakies pytania do odzywek albo cos to mam katalog trec'a(mozna go nabyc za darmo w sklepie z odzywkami) i chetnie wam pomoge.
<<

Śledziks

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Śledziks » 11 lut 2008, 01:04

maciek120 pisze:zaplacilem za kreatyne 2x78 zl
maciek120 pisze:Trec'a kosztowala 19,99zl
maciek120 pisze:W kreatynuie micronized 200 mesh jest 400 tabletek (po 12 dziennie niezaleznie czy cwiczysz czy nie) i kosztuje 59zl
Nawet mi się nie chce liczyć ile wywaliłeś na te pierdoły, ale powiem Ci jedno wywalasz kasę w błoto. Kasę którą wywalasz na te śmieci przeznaczyłbyś na trening jakiejś sztuki walki. Byś się szybko wypakował, miał lepszą kondycję, nie musiałbyś się bać, że jak przestaniesz ćwiczyć to będziesz wyglądał jak nienadmuchany balon i byś nie miał wody w mózgu w przyszłości.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2008, 10:26 przez Śledziks, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 14 lut 2008, 14:23

Śledziks pisze:Kasę którą wywalasz na te śmieci

Dla Ciebie smieci dla mnie suplementy
Śledziks pisze:trening jakiejś sztuki walki
Trenuje Kung-Fu ale płaci ojciec za to.
Śledziks pisze:nienadmuchany balon

Jak przestaniesz brac ale bedziesz pakował to to nie spadnie.

Pozniej w czerwcu kupuje nitrobolon i troche tlenku azotu właduje w mieśnie i na wakacje w sam raz :D.
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 14 lut 2008, 14:44

maciek120 pisze:Jak przestaniesz brac ale bedziesz pakował to to nie spadnie.
Będziesz pakował do 80-ątki??
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 14 lut 2008, 14:46

Robertinho, a kogo to już interesje jak wyglądasz po 60 gdy już jesteś żonaty? :chytry:
Obrazek
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 14 lut 2008, 14:53

stachu pisze:Robertinho, a kogo to już interesje jak wyglądasz po 60 gdy już jesteś żonaty? :chytry:
No jak nie będzie pakował... to JESZCZE żonaty. Z resztą to że sie jest żonatym to nie znaczy, że nikt na Ciebie nie patrzy. A jakbym zobaczył dziadka takiego to bym zwymiotował.
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 14 lut 2008, 14:54

Robertinho, ludzi poznaje się po charakterze a nie po wyglądzie :)
Obrazek
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 14 lut 2008, 14:58

stachu pisze:Robertinho, ludzi poznaje się po charakterze a nie po wyglądzie :)
Tak tu masz trochę racji. Ale powiedz mi... chodziłbyś po ulicy z takim szpetnym kolesiem?? Nie wszyscy są piękni ale jeżeli te używki mają takie skutki uboczne, że będzie wyglądał jak spuczony worek to to już jest jeszcze gorsze. Bo samemu się do tego doprowadzi..
<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 14 lut 2008, 15:24

Dobra za 40 lat dam wam swoje zdjecie i zobaczycie ;)
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 14 lut 2008, 16:19

Czekam z niecierpliwością, efekt będzie pewnie podobny do tego, jak wyglądał koleś który przeżył 2 katastrofy i dostał kilka razy śmiertelną dawkę promieniowania :mur:
<<

Capon

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Capon » 14 lut 2008, 16:52

maciek120, czekam z niecierpliwością :D
wydrukuje sobie Twoje zdjęcie i będę nim straszył małe dzieci :P
maciek120 pisze:Trenuje Kung-Fu ale płaci ojciec za to.
wątpię żebyś trenował Kung-Fu :/
1. Do tego potrzeba trochę sprytu i zręczności a nie kupy mięcha.
2. O ile się nie mylę to tego można się nauczyć tylko w klasztorze shaolin albo ewentualnie w USA(ale to też na pewno nie będzie prawdziwe orginalne Kung-Fu) :P
Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 16:57 przez Capon, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek